Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Слухайте і прислухайтеся до тих, які говорять, що у вас все вийде», - боєць АТО та успішний фермер Микола Стецьків зустрівся із молоддю Львівщини

Дата: 05.11.2018 09:17
Кількість переглядів: 109

Фото без опису2 листопада у Львівському обласному молодіжному центрі відбулася зустріч молоді з бійцем АТО та сьогодні успішним бізнесменом Миколою Стецьківим. Доброволець, боєць батальйону «Львів» Микола Стецьків розповів юнакам та дівчатам, про те, що мотивувало його активну життєву позицію, зокрема участь у Революції Гідності та захисті кордонів держави на Сході України.

«Ця відповідальність спонукала мене до того, що я поїхав на Майдан. На Майдан я їздив виключно у ті моменти, коли були найгостріші ситуації. Це також заради майбутнього своїх дітей і заради майбутнього себе»,- розповів Микола Стецьків.

Вподобання дітей вже сьогодні багатодітного батька Миколи Стецьківа і визначили напрямок його подальшої справи після повернення зі Сходу.

«Я ніколи не задумувався про власну справу, про бізнес та те, чим я хочу займатись. Я знав про те, що я можу щось робити і маю природні задатки бути кимось більшим, аніж я був на той період часу. Я прийшов до дружини додому і розповів, що мені запропонували відкрити власну справу і тут постало питання чим займатись. І ми почали шукати варіанти чим займатись і просто пригадали емоції наших дітей, коли вони їли полуницю, - розповів Микола Стецьків. - На сьогоднішній день моя фермерська ідея по вирощуванню полуниці є відома у світі, про мене знають в Німеччині, Англії, Америці, Канаді і звідти пишуть представники нашої діаспори, які дуже сподіваються, що в мене все вийде і я досягну поставлених цілей. Вони бачать реальний приклад того, що можна щось робити».

Також Микола Стецьків розповів присутній молоді про те, як він долав труднощі на власному бізнес-шляху, а також ідеї майбутніх проектів, зокрема створення платформи можливостей для стартапів.

Зустріч відбулась у форматі запитань-відповідей, відтак молоді люди не лише ставили запитання про життя Миколи Стецьківа, а й ділилися власними планами і думками про майбутнє.

«Будьте особистостями, будьте самими собою. Ніколи не слухайте тих, які нічого не мають і кажуть, що у вас нічого не вийде. Слухайте і прислухайтеся до тих, які говорять, що у вас все вийде. Бо нічого так не мотивує, підтримує і не дає результату, як віра хоча б когось зі сторони», - підсумував зустріч Микола Стецьків.

Нагадаємо, що Микола Стецьків – доброволець, боєць батальйону «Львів», засновник ФГ «Файна Бері», вартість якого за два роки заснування становить вже більше 1 мільйона гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора