Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині комфортне бізнес-середовище, - Ірина Савка

Дата: 05.11.2018 09:16
Кількість переглядів: 109

Фото без опису2  листопада  голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся з представниками групи компаній «Континентал Фармерз Груп». У межах зустрічі генеральний директор групи Компаній «Континентал Фармерз Груп» - ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» Марк Леард відмітив покращення інфраструктури, зокрема, ремонт та будівництво доріг на території області та відкриття нових повітряних сполучень. Окрім того, гість привітав Олега Синютку із тим, що він став лауреатом премії «Людина року 2017» у номінації «Регіональний лідер». 

«Ми хочемо подякувати вам за вашу підтримку та комфортне бізнес-середовище, яке є на Львівщині», - зазначила заступник директора з зовнішніх питань «Континентал Фармерз Груп»  - ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» Ірина Савка.

Також вона додала, що саме успішна діяльність у Львівській області стала меседжем і переконала інвесторів з інших областей.

У свою чергу, очільник Львівщини ознайомив присутніх з успішною реалізацієї проекту Світового банку «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні».

Зазначимо, що Львівщина є однією з трьох пілотних областей України, які реалізовують цей проект. Завданням програми Світового банку «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» у Львівській області є забезпечення технічної, аналітичної, методологічної та консультативної допомоги власникам сільськогосподарських земель, фермерам, територіальним громадам, органам влади у напрямку прозорості земельних ресурсів, сприяння наповненню Земельного кадастру та Реєстру прав, ефективного управління земельними ресурсами.

Під час зустрічі сторони також обговорили перспективи подальшої співпраці з групою компаній «Континентал Фармерз Груп» на території Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора