Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

07 Листопада, 2018 р., 09:46
Спільна робота розпочнеться відкриттям напрямку Львів-Рига, який стартує з весняного сезону – 2 квітня 2019 року. Про це оголосили під час панельної дискусії «Львівщина - транспортно-логістичний хаб» в межах XVIII Міжнародного економічного форуму, який відбувся у терміналі «А» Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.
07 Листопада, 2018 р., 09:45
Представники громадської організації «Скаутство Європи в Україні» з міста Львова перебувають із візитом у Норвегії. Зокрема, учасники відвідають Осло та Берген на запрошення керівництва цих міст, діаспори та осередку УГКЦ. Відтак, візит скаутів розпочався 1 листопада, а завершиться - 7 листопада. У програмі - зустрічі в мерії Осло та Бергена, з діаспорою у м. Берген та з королівською сім'єю.
07 Листопада, 2018 р., 09:44
З 10 по 17 грудня 2018 року заплановано міжнародну культурно-освітню поїздку «Європейська єдність» до Польщі, Литви, Латвії, Естонії та Фінляндії. Організатори заходу – Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» , Литовська громадська організації «Від серця до серця», та Естонська громадська організація «Серце до серця». 
06 Листопада, 2018 р., 15:46
Президент Петро Порошенко ухвалив рішення про утворення в Україні спеціального Фонду з підтримки освітніх та наукових програм для молоді та підписав відповідний Указ. Про це Глава держави повідомив у Києві, під час зустрічі зі студентами та аспірантами. «Дуже важливо, щоб розвиток науки, щоб підтримка талановитої молоді, студентів, аспірантів, молодих вчених відбувалася ефективно і на державному рівні», - наголосив він.
06 Листопада, 2018 р., 15:44
Президент Петро Порошенко закликав політичні сили не спекулювати на темі загибелі активістки Катерини Гандзюк та наголосив, що влада рішуче налаштована притягнути до відповідальності злочинців і вбивць активістки. «Не можу обійти мовчанням подію, яка сколихнула все наше суспільство, всю Україну – це вбивство активістки, волонтера Катерини Гандзюк. Так, я твердо переконаний – вона не померла, її було вбито. Трагічна розв’язка стала наслідком злодійського нападу. Іншої думки тут точно бути не може», - заявив Петро Порошенко.
06 Листопада, 2018 р., 14:24
Як повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Львівській області, за січень - жовтень 2018 року до казни надійшло 8 150,5 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Зазначимо, що це на 1 501,3 млн гривень, або на 22,6 % більше, ніж торік за той самий період.
06 Листопада, 2018 р., 14:23
У середу, 7 листопада, у приміщенні Палацу спорту «Галичина» ВК «Барком-Кажани» зіграє проти швейцарської «Лозанни». Поєдинок відбудеться в межах 1/32 Кубку Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ). Початок гри о 19:00 годині за адресою: м. Львів, вул. Керченська, 8. Нагадаємо, минулого року «Барком-Кажани» дійшли до 1/16 фіналу Кубку ЄКВ, де поступилися сербській «Войводині». 
06 Листопада, 2018 р., 14:22
7 листопада в межах Міжнародного фестивалю гостинності та готельно-ресторанного бізнесу "HoReCa SHOW Lviv" відбудеться круглий стіл "Об’єднання навколо локальних продуктів, гастрономічний досвід Швеції". Участь у заході візьмуть:
06 Листопада, 2018 р., 14:21
Сьогодні, 6 листопада, відбулись урочистості з нагоди 207-річниці від дня народження Маркіяна Шашкевича. Участь у заході взяли представники влади та громадськість, студенти ЛНУ імені Івана Франка та учні Львівської середньої школи № 34 імені Маркіяна Шашкевича.
06 Листопада, 2018 р., 09:56
Молодь Львівщини запрошують до участі у щорічному одинадцятому Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» (анімаційні роботи молодих істориків). Метою конкурсу є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, долання історичних міфів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора