Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Жовтня, 2017 р., 15:38
Львівська ОДА продовжує щотижнево інформувати про основні події та досягнення в області у форматі інфографіки.
27 Жовтня, 2017 р., 11:33
У Львівському історичному музеї відкрили виставку „Апостол душпастирства мігрантів?, присвячену вшануванню пам'яті координатора українців Італії, секретаря Пасторально-міграційного відділу Української Греко-Католицької Церкви отця Василя Поточняка (1973—2015 рр.)
27 Жовтня, 2017 р., 11:32
У п’ятницю, 27 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Лі Янг Гу, який взяв участь у Міжнародному економічному форумі. Очільник області привітав почесного гостя і зазначив, що Львівщина є безпечним регіоном для залучення інвестицій і розвитку нових підприємств.
27 Жовтня, 2017 р., 11:31
На придбання спецавтомобіля з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища виділили 1700,0 тис. гривень. За допомогою нового сміттєвоза покращать ситуацію із централізованим збором та вивіозом твердих побутових відходів на території Миколаєва Львівської області, а також зменшиться кількість накопичення відходів та запобігатиме утворенню стихійних сміттєзвалищ на території регіону.
27 Жовтня, 2017 р., 11:30
За дев’ять місяців 2017 року великі платники, які перебувають на обліку у Львівському управлінні Офісу ВПП ДФС спрямували до державного бюджету понад 2 мільярди 860 мільйонів гривень податку на додану вартість.
27 Жовтня, 2017 р., 11:28
Студентська молодь, що бере участь у новому навчальному підрозділі StartUp School, презентувала свої здобутки голові Львівської обласної державної адміністрації Олегу Синютці та Віце-прем`єр-міністру України Степану Кубіву. Зазначимо, що сьогодні, 26 жовтня, у Національному університеті «Львівська політехніка» створили  незвичайний навчальний підрозділ — StartUp School, що призначений задля налагодження тісної співпраці між бізнес-структурами та студентською молоддю.
27 Жовтня, 2017 р., 11:26
26 жовтня Віце-прем`єр-міністр України Степан Кубів та голова Львівської ОДА Олег Синютка оглянули виробничі потужності заводу з виготовлення рафінованої олії ПП «Оліяр». Огляд заводу відбувся у межах робочого візиту Віце-прем`єр-міністра на Львівщину.
27 Жовтня, 2017 р., 11:25
26 жовтня у межах Міжнародного економічного форуму на Львівщині відкрили ще один об’єкт альтернативних джерел енергетики – вітрову електростанцію у Старосамбірському районі. "Кожне місце, яке об’єднує екологічну силу природи – це вітер, сонце і вода, а коли людина живе, трудиться, ми створюємо ще і біомасу.  І все це дає енергетику, зелену енергетику, незалежну енергетику як частину стратегії української держави "Енергетична стратегія 2035р.", - зазначив під час урочистого відкриття Перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів.
27 Жовтня, 2017 р., 11:22
26 жовтня, під час візиту на Львівщину Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич долучилася до XVІI Міжнародного економічного форуму. Зокрема, Міністр взяла участь у четвертому пленарному засіданні "Нові підходи Львівщини у формуванні професійно-технічної кузні кадрів".
27 Жовтня, 2017 р., 11:21
26 жовтня, працівників Служби автомобільних доріг у Львівській області та представників Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників привітали із професійним святом, яке відзначають щорічно 29 жовтня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора