Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

25 Жовтня, 2017 р., 17:37
Сьогодні, 25 жовтня, у межах відзначення 200-річчя Національного університету «Львівська політехніка» відсвяткували день маркетолога. У святкуванні взяли участь викладацько-професорський склад, студенти та представники маркетингових відділів знаних підприємств Західної України. Долучився до відзначення професійного дня і перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.
25 Жовтня, 2017 р., 17:36
Сьогодні, 25 жовтня, відповідно до графіку фінансування пенсійних виплат за жовтень, головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області завершило в повному обсязі фінансування пенсій та грошових допомог.
25 Жовтня, 2017 р., 17:35
26 жовтня у Львівської обласній державній адміністрації відбудеться семінар на тему: "Формування прозорих відносин споживача та надавача послуг на ринку житлово-комунального господарства: роль управляючих компаній". Семінар організовує департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА спільно з представниками Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і громадської спілки "Експертна Міжгалузева Асоціація України", яка реалізує проект "Формування прозорих механізмів впливу споживача на надавача послуг в сфері ЖКГ" у партнерстві з Представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні.
25 Жовтня, 2017 р., 17:34
За дев’ять місяців 2017 року Львівське управління Офісу ВПП ДФС забезпечило збір платежів до Загального фонду Державного бюджету в розмірі 4 млрд. 815 млн. гривень. Зокрема, у вересні цього року великий бізнес сплатив до загального фонду державного бюджету 550 млн. гривень. У розрізі основних податків до Держбюджету надійшло: податку на додану вартість – 2860 млн. гривень; акцизного податку – 1051 млн. гривень та податку на прибуток – 523 млн. гривень.
25 Жовтня, 2017 р., 17:34
Сьогодні, 25 жовтня, під час позачергової сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за внесення змін до обласних програм та показників обласного бюджету на 2017 рік. "Сьогодні сесія обласної ради уточнила показники обласного бюджету на понад 50 млн грн. Основне коригування зводилось в частині видатків, які не могли в повному обсязі бути передбачені при затверджені бюджету. В нас є перевиконання і по підсумках 9-ти місяців досить непогано поступають податки, з них – ключовий податок на доходи фізичних осіб. Тому в межах сьогоднішнього уточнення бюджету додали фінансовий ресурс на будівництво та реконструкцію доріг. Певний фінансовий ресурс також був направлений в інші галузі, зокрема охорону здоров'я. Зокрема додано фінансовий ресурс на придбання карет швидкої допомоги. Також збільшили фінансовий ресурс на фінансування закладів професійно-технічної освіти. Певний фінансовий ресурс додано на спортивні майданчики", - повідомив директор департаменту фінансів Олег Демків.
25 Жовтня, 2017 р., 17:33
Про це сьогодні, 25 жовтня, під час сесії Львівської обласної ради повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак."Унаслідок обвалу рудника, у нас є об’єкти інфраструктури, які потрапляють під загрозу, зокрема руйнування автомобільної дороги державного значення Пісочна – Східниця. Є добудови об’їзду через населений пункт Стебник, тобто будівництво 4 км дороги, а також двох транспортних розв’язок і мостового переїзду.  Окрім того, у зоні провалу – водогін міста Дрогобич, протяжністю 5 км. Орієнтовна вартість його переносу коливається в межах від 80 до 100 млн гривень", - зазначила Ірина Гримак.
25 Жовтня, 2017 р., 15:38
У середу, 25 жовтня, у приміщенні палаці мистецтв у межах форуму відкрили ювілейну стоматологічну виставку “Дентал-Україна”.   Із відкриттям виставки присутніх привітала заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос – Ворончук. “Бажаю вам впроваджувати нові технології у стоматологічній практиці, приємно, що нашу область представляють фахівці, які працюють гідно і професійно”, - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.
25 Жовтня, 2017 р., 15:37
У ніч з 28 на 29 жовтня відбудеться піша проща зі Львова до Страдча, а саме з Архикатедрального Собору Святого Юрія до  відпустового місця «Страдецька гора» у с. Страдч Яворівського району. Проща організовується для мігрантів та їх родин. Мета – молитовне спілкування, ділення та ознайомлення із проблемами мігрантів та іммігрантів, їхньою адаптацією у суспільстві, творення спільноти. Запрошуються всі охочі. Духовні опікуни прощі – отець Тарас Фітьо та отець Антон Борис. Молитовна програма прощі Львів-Страдч:  28 жовтня 
25 Жовтня, 2017 р., 15:35
Сьогодні, 25 жовтня, на позачерговій сесії депутати Львівської облради прийняли рішення про внесення змін до обласних програм.  Зокрема, додаткові кошти рішенням сесії виділили на виготовлення та встановлення пам’ятних знаків для загиблих воїнів УПА на місцях поховань воїнів УПА. Відтак, на виконання скерували 300 тисяч гривень. Зазначимо, що за ці кошти планують виготовити та встановити на території Львівської області два великих та два малих пам’ятних знаків.
25 Жовтня, 2017 р., 15:34
Сьогодні, 25 жовтня, під час сесії, депутати Львівської обласної ради проголосували за виділення  250 тис грн. Ці кошти передбачили на встановлення пам’ятника генералу Сергію  Кульчицькому та полковнику Андрію  Соколенку.   Окрім того, за виділені кошти спорудять 9 нових пам’ятників загиблим в АТО Героям на Личаківському цвинтарі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора