Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

30 Жовтня, 2017 р., 10:12
У другий день XVII Міжнародного Економічного Форуму відбулась Секція «Стратегічна роль Львівщини у формуванні векторів міжрегіонального співробітництва України»,  на якій спікери та запрошені гості ділилися можливостями політики регіонального партнерства як шляху до вирішення спільних викликів та шукали ефективні інструменти залучення міжнародної технічної допомоги.
30 Жовтня, 2017 р., 09:40
27 жовтня, у межах Міжнародного економічного форуму, відбулась інфраструктурна панель «Львівщина - транспортні ворота між Європою та Азією». "Залізниця, авіасполучення, а також дорожній транспорт – це повинен бути спільним механізмом, без цього не буде розвитку України", - зазначив під час брифінгу в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак.
30 Жовтня, 2017 р., 09:39
27 жовтня у місті Одеса відбулось засідання колегії Міністерства соціальної політики України „Про запровадження інтегрованої моделі у сфері соціального захисту населення” за участі Міністра соціальної політики Андрія Реви. Під час вступного слова Міністр поінформував учасників колегії про стан справ у процесі впровадження урядових реформ у сфері соціального захисту.
30 Жовтня, 2017 р., 09:38
Українці все частіше переходять на автономну електрику, цьому сприяє швидке поширення сонячних систем у всьому світі. Додатковим стимулом до цього стало введення «зеленого» тарифу, який дає можливість продавати надлишки електроенергії в мережу за підвищеною вартістю, що значно зменшує термін окупності установок.
30 Жовтня, 2017 р., 09:37
Експортні перспективи Львівщини, стратегічні орієнтири регіону у площині сьогодення, експортна стратегія – ці та інші важливі питання стали платформою для діалогу представників влади та бізнесу на Міжнародному економічному форумі. Про експортну стратегію вели діалог заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торговий представник України Наталія Микольська, перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк, керівник Західноукраїнського офісу UkraineInvest Олег Доскач, керівник відділу консалтингу Офісу з просування експорту Сергій Малиновський, віце-президент торгово-промислової палати України Сергій Свистіль.
30 Жовтня, 2017 р., 09:36
Із нагоди 73 - річчя визволення території України від нацистського окупаційного режиму Державний архів Львівської області підготував тематичну виставку «В пам’яті народній»
30 Жовтня, 2017 р., 09:35
 27 жовтня урочисто підписали Меморандум про вступ Львівської області в Європейську мережу рагіональної кулінарної спадщини. Угоду підписали в межах Міжнародного економічного форуму на агропромисловій секції. «Для нашого регіону це крок вперед. Попри те, що ми гордимося нашими рестораторами і наш рівень сервісу є одним з найкращих, нам потрібна ця статусність та впізнаваність. Якщо ми, як європейці, хочемо відповідати всім стандартам Євросоюзу, ми мусимо такі речі формалізувати. Кожен турист, який приїде на Львівщину бачитиме впізнаваний бренд», - наголосив під час підписання меморандуму очільник області Олег Синютка.
30 Жовтня, 2017 р., 09:34
Загальний обсяг фінансування з обласного бюджету за тиждень склав 109,5 млн гривень. Зокрема, на вивезення сміття з територій житлового фонду міста Львова спрямовано 25,6 млн грн; будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання доріг загального користування державного та місцевого значення  -  8,7 млн грн; реалізацію обласних програм щодо надання медичної допомоги мешканцям області – 7,6 млн грн; забезпечення дітей-інвалідів та дітей з важкими інтоксикаціями - медичними препаратами, виробами медичного призначення та дезіноксикаційною терапією – 1,2 млн грн; енергозбереження для населення Львівщини - 2,7 млн грн; охорони навколишнього природнього середовища –  2,5 млн грн; сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області – 0,7 млн грн; охорони і збереження культурної спадщини області – 0,3 млн гривень.
27 Жовтня, 2017 р., 16:26
26 жовтня, межах Міжнародного економічного форуму триває інфраструктурна панель «Львівщина - транспортні ворота між я Європою та Азією».
27 Жовтня, 2017 р., 16:21
Під час другого дня роботи XVII Міжнародного економічного форуму у Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького відкрили інфраструктурну панель «Львівщина – транспортні ворота між Європою та Азією».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора