Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Жовтня, 2017 р., 11:20
26 жовтня, у межах робочого візиту на Львівщину Віце прем‘єр-міністра України Степана Кубіва, голова Львівсько і ОДА Олег Синютка ознайомив урядовця ходом виконання ремонтних робіт в області.
27 Жовтня, 2017 р., 11:19
Сьогодні, під час Міжнародного економічного форуму відбулася презентація АТ "Ощадбанк" програми підтримки підприємництва "Будуй своє". Окрім того, між Львівською обласною державною адміністрацією та  АТ "Ощадбанк підписали меморандуму  про співпрацю.
27 Жовтня, 2017 р., 11:18
26 жовтня, в межах Міжнародного економічного форуму відбулося пленарне засідання на тему  боротьби із корупцією та відкритості влади на прикладі Львівщини.
27 Жовтня, 2017 р., 10:34
26 жовтня у Львівській обласній державній адміністрації відбувся семінар «Формування прозорих відносин споживача та надавача послуг на ринку житлово-комунального господарства: роль управляючих компаній». Захід організував департаментом розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА спільно з представниками Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Громадської спілки «Експертна Міжгалузева Асоціація України», яка реалізує проект «Формування прозорих механізмів впливу споживача на надавача послуг в сфері ЖКГ» у партнерстві з Представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні.
26 Жовтня, 2017 р., 17:20
«Територія без корупції. Львівщина як еталон відкритості влади» - третє пленарне засідання Міжнародного економічного форуму, який триває у Львові. На здобутках Львівщини у напрямі боротьби із корупцією наголосив у своїй доповіді Голова правління МГО «Міжнародна спілка бізнесменів України та Туреччини» Бурак Пехліван.
26 Жовтня, 2017 р., 17:19
Сьогодні, 26 жовтня, Міністр науки та освіти України Лілія Гриневич у Франковому університеті зустрілась із представниками польських шкіл Львівщини та сусідніх областей. Під час зустрічі Міністр спростовувала міфи  щодо так званої «мовної» статті у Законі «Про освіту» та зазначила, що в Україні та за кордоном її не правильно трактують.
26 Жовтня, 2017 р., 15:46
У Національному університеті «Львівська політехніка» створили  незвичайний навчальний підрозділ — StartUp School, що призначена задля налагодження тісної співпраці між бізнес-структурами та студентською молоддю.
26 Жовтня, 2017 р., 15:44
Сьогодні, 26 жовтня, в межах Міжнародного економічного форуму підписали протокол про наміри компанії "Еко-оптіма" щодо будівництва сокальської вітрової електростанції у 2018 році.
26 Жовтня, 2017 р., 15:43
На Львівщині 216 амбулаторій загальної практики сімейної медицини вже отримують комп’ютерну техніку, придбану за кошти обласного бюджету у межах «Програми боротьби з онкологічними захворюваннями у Львівській області на 2017-2020 роки». 
26 Жовтня, 2017 р., 15:42
Уряд передав окремі функції з управління державними професійно-технічними навчальними закладами, що підпорядковані МОН, обласним держадміністраціям. Про це сьогодні, 26 жовтня, повідомила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час Міжнародної конференції «Регіональне управління політикою та системою навичок професійної освіти в Україні: Роль та обов'язки регіональних рад професійної освіти» .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора