Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

25 Жовтня, 2017 р., 15:33
У середу, 25 жовтня, у дзеркальній залі Національного академічного театру опери і балету імені Соломії Крушельницької відзначили кращих спорсменів області та їх тренерів за підсумками трьох місяців 2017 року. Нагороди  Національного олімпійського комітету України у Львівській області та цінні подарунки отримали:  - найкращий спортсмен Львівщини за підсумками липня 2017 року каратист Станіслав Горуна – переможець Х Всесвітніх Ігор (Вроцлав), тренер Антон Нікулін,-  найкращий спортсмен Львівщини за підсумками серпня 2017року – борчиня Юлія Ткач – срібний призер  чемпіонату світу (Париж), тренер Олексій Ткач
25 Жовтня, 2017 р., 15:31
Сьогодні, 25 жовтня, під час сесії депутати Львівської обласної ради проголосували за внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2017 рік. Рішенням збільшено видатки на галузь охорони здоров’я.  Загалом видатки збільшили на 22429 тис гривень. З них -  4653,3 тис грн скерують на придбання медичного обладнання для лікування хворих фтизіатричного профілю.
25 Жовтня, 2017 р., 15:31
Сьогодні, 25 жовтня, на позачерговій сесії депутати Львівської облради прийняли рішення про внесення змін до обласних програм. Зокрема, додаткові кошти рішенням сесії виділили на забезпечення співфінансування видатків з державного бюджету на реалізацію програми «Спортивний майданчик».  Загалом, на реалізацію програми скерують 4 млн грн додаткових коштів.
25 Жовтня, 2017 р., 15:30
Упродовж січня-вересня 2017 року до загального фонду обласного бюджету надійшло 1186260,1 тис грн податків та платежів. Планові завдання на 9 місяців поточного року перевиконано на 88525,4 тис грн або 8,1 %.  Про це під час сесії обласної ради поінформував директор департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків. Як зазначив Олег Демків, рівень виконання річного планового показника становить 79,3 %. Порівняно з відповідним періодом 2016 року досягнули зростання надходжень на 304380,2 тис грн або 34,5 %.
25 Жовтня, 2017 р., 15:29
Мешканців Львівщини запрошують взяти участь у IX Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», метою якого є підвищення інтересу до української історії, збереження та відновлення історичної пам’яті, подолання історичних міфів. У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні, так і групові проекти.
25 Жовтня, 2017 р., 15:26
Сьогодні, 25 жовтня, відбулася службова нарада щодо практичного впровадження двох наказів Міністерства внутрішніх справ. Зокрема, наказу про в’їзд і перебування в місцевості між державним кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень громадян України та інших осіб, а також про порядок взаємодії дільничних інспекторів прикордонної служби та Нацполіції. До засідання долучились представники обласної влади, Львівського та Мостиського прикордонного загонів, Національної поліції, а також обласного управління лісового та мисливського господарства.
25 Жовтня, 2017 р., 15:25
Сьогодні, 25 жовтня, у Національному університеті «Львівська політехніка» розпочалась міжнародна науково-технічна конференція «Актуальні проблеми реконструкції, розширення і підсилення автодорожніх мостів, будівель і споруд». Конференцію присвятили 80-річчю професора кафедри «Автомобільні дороги та мости», доктора технічних наук Віктора Кваші. Розпочали урочистості з ювілейного засідання Вченої Ради інституту будівництва та інженерії довкілля. «Завдяки професору, який зібрав нас сьогодні тут, ми зберегли і розвинули те, що сьогодні називають містобудівною дорожньою школою. Завдяки цьому маємо тепер спеціалістів, які знають що робити і як робити у цій галузі.
25 Жовтня, 2017 р., 15:24
У вівторок, 24 жовтня, в приміщенні департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА відбувся навчальний семінар з питань реалізації пілотного проекту щодо залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб для представників Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.  Семінар провели директор агентства стратегічних рішень «Голуб і Шинкаренко» Інна Шинкаренко та начальник управління з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту Львівської ОДА Уляна Дорош.
25 Жовтня, 2017 р., 15:23
У межах проекту «Український Донбас» Комплексної програми розвитку культури Львівщини до м. Щастя Новоайдарівського району Луганської області з навчально-методичною програмою поїхав викладач – методист вищої категорії, голова циклової комісії хореографічних дисциплін Львівського коледжу культури та мистецтв Олег Копильчак. Упродовж тижня хореограф працював у школі мистецтв естетичного виховання та в інтернаті міста Щастя. Відтак, у школах запрацюють два хореографічні класи для дітей 1-3 та 6-7 класів. До такої ініціативи залучили понад 45 дітей.
25 Жовтня, 2017 р., 15:22
26 та 27 жовтня у Львові триватиме традиційний Міжнародний економічний форум. Цьогоріч форум відбудеться вже всімнадцяте та матиме назву «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні». Організатори очікують прибуття понад півтори тисячі гостей. Серед них – вище керівництво держави, інвестори, підприємці, дипломати, представники міжнародних фондів, бізнес асоціації та банків. За словами начальника управління інвестиційної політики Львівської облдержадміністрації Романа Матиса, упродовж двох днів роботи Форуму підпишуть ряд важливих документів, які стосуються конкретних інвестиційних проектів, важливих не лише для Львівщини та західного регіону, а й для країни загалом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора