Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Автомобілістів та дорожників Львівщини привітали з професійним святом

Дата: 27.10.2017 11:21
Кількість переглядів: 152

Фото без опису26 жовтня, працівників Служби автомобільних доріг у Львівській області та представників Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників привітали із професійним святом, яке відзначають щорічно 29 жовтня.

Із вітальним словом до автомобілістів звернувся т.в.о директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло  і вручив Почесні грамоти та подяки облдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і з нагоди Дня працівника автомобільної галузі та дорожнього господарства.

“Сьогодні важко уявити собі сучасне життя і  господарську діяльність без автомобільного транспорту. Дякую вам за значний внесок у розбудову автошляхів Львівщини, зичу плідної роботи і нових здобутків”, – зазначив Роман Кокотайло.

Також т.в.о директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло вручив  Почесну грамоту Кабінету Міністрів України Кубзиті Степану Зіновійовичу - голові правління ПАТ "Львівське АТП - 14630"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора