Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Жовтня, 2017 р., 16:17
У п’ятницю, 27 жовтня, під час XVII Міжнародного економічного форуму голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та міністр економічного розвитку та торгівлі провінції Альберта Дерон Білоус підписали Угоду про міжрегіональне співробітництво між Львівщиною та провінцією Альберта.
27 Жовтня, 2017 р., 16:15
26 жовтня у Львівському обласному молодіжому центрі в межах навчальної програми «Стань журналістом у молодіжному просторі 2.0»  відбувся тренінг на тему «Фотожурналістика». 
27 Жовтня, 2017 р., 16:06
Експортній стратегії Львівщини, як новому погляду на майбутнє, цьогоріч присвячене одне з пленарних засідань Міжнародного економічного форуму, який триває у Львові. В межах обговорення перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський наголосив, що стратегія області – це в першу чергу комунікація, роз’яснення та підтримка.
27 Жовтня, 2017 р., 16:03
Львівська область готова до опалювального сезону. Про це сьогодні під час на селекторної наради під керівництвом Віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.
27 Жовтня, 2017 р., 15:50
У Львові триває XVII Міжнародний економічний форум «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні». Учасники піднімають актуальні питання економіки, бізнесу та господарства. Про експортну стратегію Львівщини та економічну інтеграцію регіону говорили на одному із пленарних засідань. Про пріоритети та основі завдання Національної експортної стратегії присутнім розповіла заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталія Микольська. У своїй доповіді заступник Міністра відзначила Львівщину, як лідера із залучення інвестицій.
27 Жовтня, 2017 р., 15:49
У Львові стартував другий день Міжнародного економічного форуму. Сьогодні на різних локаціях працюють 6 тематичних панелей.
27 Жовтня, 2017 р., 15:47
Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу експлуатації дорожнього господарства управління дорожнього господарства та інфраструктури департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку.
27 Жовтня, 2017 р., 15:45
Все необхідне – вугілля та газ – для якісного проходження опалювального сезону є. Уряд про це подбав. Підготовка до зими краща за всі попередні роки. Про це в ході селекторної наради щодо проходження опалювального сезону заявив Міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик.
27 Жовтня, 2017 р., 15:43
На Львівщині урочисто відзначать 99-ту річницю утворення Західно-Української Народної Республіки та 130-річчя від дня народження Дмитра Вітовського.
27 Жовтня, 2017 р., 15:42
Cьогодні у Львові розпочалась розширена нарада керівництва Національної поліції України за участі Голови Національної поліції України Сергія Князєва, його заступників, керівників підрозділів Нацполіції та Головних управлінь Національної поліції з усіх областей України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора