Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

30 Жовтня, 2017 р., 10:32
Упродовж двох днів, 26 та 27 жовтня, на Львівщині перебував експерт з питань спортивного менеджменту, маркетингу й питань комерційних відносин для представників спортивних федерацій Мартин Конвей, який провів низку навчальних семінарів з питань спортивного маркетингу та менеджменту для представників фізкультурно-спортивного активу Львівщини.
30 Жовтня, 2017 р., 10:31
У суботу, 28 жовтня, у департаменті освіти і науки Львівської ОДА зустріли освітян Львівщини, які навчали школярів Луганської області у межах освітнього проекту «Схід і Захід разом». 50 педагогів упродовж двох тижнів викладали у загальноосвітніх навчальних закладах Сєвередонецька, Лисичанська, Попасного та інших міст Луганської області. Зазначимо, що обмін педагогами Львівщини та Луганщини відбувається вже третій рік поспіль.
30 Жовтня, 2017 р., 10:28
У п’ятницю, 27 жовтня, в межах Міжнародного економічного форуму, делегація з Латвійської Республіки очолювана Міністром землеробства Латвійської Республіки Янісом Дуклавсом разом із заступником Міністра аграрної політики та продовольства України Віктором Шереметою відвідала ДП «Львівський ЛСНЦ». В межах візиту латвійський гість позитивно оцінив роботу лісівників Львівщини. Учасники візиту ознайомились із технологією переробки лісонасіннєвої сировини, зберігання насіння та вирощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою, а також із проектом створення лісового розсадника для вирощування сіянців з закритою кореневою системою.
30 Жовтня, 2017 р., 10:26
У музеї «Історії Галича», який знаходиться у с. Крилос Галицького району Івано-Франківської області, відбувся круглий стіл «Галицький Успенський собор: відродження державної та духовної величі України». Участь у заході взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка. Під час заходу учасники оглянули фундамент Галицького Успенського собору, побували у церкві Успіння Пресвятої Богородиці. Відтак провели обговорення щодо відбудови храму.
30 Жовтня, 2017 р., 10:25
У п’ятницю, 27 жовтня, відбулась зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки із власником італійського заводу «Toso» Жанфранко Тосо та директором з імпорту ТОВ «Регно Італія УА» Масімо Піно. Сторони порушили питання залучення інвестицій у регіон. Як зазначив Жанфранко Тосо ринок Львівщини є важливий для інвесторів та висловив сподівання на подальшу співпрацю. «Ми знайшли партнерів з якими нам зручно працювати. Ринок український є важливий для нас і він цінує те, що ми виготовляємо. Я вірю в цю країну і в ваш регіон. І для нас дуже важливо, щоб бізнес відчував певність», - зазначив Жанфранко Тосо.
30 Жовтня, 2017 р., 10:23
27 жовтня відбулась зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки із головою Консультативної місії ЄС в Україні Кястутісом Ланчінскасом. Сторони порушили питання стратегії покращення дорожнього руху, створення Координаційної ради безпеки та питання діяльності місії в Україні, зокрема на Львівщині. «Безпека дорожнього руху буде частиною функціонування ради безпеки. Інша частина – це те, що стосується безпеки громадян. Українські органи влади досягли згоди щодо розробки та впровадження на національному рівні стратегії покращення безпеки дорожнього руху і зараз ми перебуваємо на тому етапі, що співпрацюємо вже на обласному рівні над розробкою регіональної стратегії безпеки дорожнього руху, і для прикладу в Київській області, цією роботою опікується поліція, правоохоронні органи, місцеві адміністрації та інші учасники», - розповів  Кястутіс Ланчінскас.
30 Жовтня, 2017 р., 10:22
27 жовтня  у межах Міжнародного економічного форуму представники туристичної галузі розглядали шляхи популяризації області для мандрівників із Азії.   Серед тем туристичної секції «На шляху з Азії до Європи» фахівці зазначали азійський турист - найбажаніший в світі, лідер по сумі витрат під час подорожей. Відтак, На сьогодні для України це амбітна та водночас економічно вигідна ціль -залучення туристичних потоків з Азії! За даними статистики, азійські туристи, які подорожують світом:
30 Жовтня, 2017 р., 10:21
У четвер, 26 жовтня, на Львівщині відкрили сервісний центр одного із світових лідерів виробництва сільськогосподарської техніки – компанії John Deere.   Як зазначили у департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, для аграріїв області  відкриття такого сервісного центру дає можливість ефективно і повно використати ресурсні можливості складної сільськогосподарської техніки та скоротити непродуктивні простої. 
30 Жовтня, 2017 р., 10:20
27 жовтня  поблизу села Городківка Дрогобицького району відкрили нове Бистрицьке газове родовище. Відкрили родовище  у межах XVII Міжнародного економічного форуму за участі першого заступника голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, колективу, що обслуговує газове родовище. Під час відкриття присутні урочисто запалили символічний факел. Видобувні запаси цього родовища, виходячи з проведених пошуково-розвідувальних робіт, оцінюють в 600 млн. м3. Добовий видобуток з двох свердловин на Дрогобиччині очікують в розмірі 70 тис. м3. Звідси постачають природній газ на великі промислові підприємства на території всієї України.
30 Жовтня, 2017 р., 10:14
26 жовтня у Львівському обласному молодіжому центрі в межах навчальної програми «Стань журналістом у молодіжному просторі 2.0»  відбувся тренінг на тему «Фотожурналістика».  Волонтерка Корпусу Миру США Кетрін Фітч поділилася із учасниками програми знаннями, які здобула під час навчання у Сполучених Штатах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора