Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юні стартапери презентували свої проекти Олегові Синютці та Степанові Кубіву

Дата: 27.10.2017 11:28
Кількість переглядів: 104

Фото без опису Студентська молодь, що бере участь у новому навчальному підрозділі StartUp School, презентувала свої здобутки голові Львівської обласної державної адміністрації Олегу Синютці та Віце-прем`єр-міністру України Степану Кубіву. Зазначимо, що сьогодні, 26 жовтня, у Національному університеті «Львівська політехніка» створили  незвичайний навчальний підрозділ — StartUp School, що призначений задля налагодження тісної співпраці між бізнес-структурами та студентською молоддю.

Для надання необхідних консультацій  до школи запросили провідних українських та іноземних фахівців, а також розробили унікальний формат навчання. Тут передбачили власний краудфандинговий майданчик, де регулярно відбуватимуться конкурси стартапів та інші заходи.

Окрім того, в межах відкриття навчального підрозділу відбувся майстер-клас «Інтернет-сайт без програмування, або Як створити власний сайт на платформі WordPress». Учасники заходу змогли здобути теоретичні та практичні знання для створення свого першого сайту власними силами, навчитися створювати ефективний сайт не будучи програмістом, оволодівши знаннями та вміннями роботи із платформою WordPress, дізнатися про основні елементи WordPress – плагіни, віджети, публікації, сторінки – та як ефективно їх використовувати для різних цілей. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора