Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

29 Серпня, 2017 р., 15:08
Вчора, 28 серпня,   заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець взяв участь в урочистих  заходах, приурочених  26-й річниці незалежності України, на території Нижньорожанської сільської ради. Вітаючи  рожанську громаду з Днем незалежності, заступник голови райдержадміністрації  наголосив: «Перед нашим суспільством постали виклики, які перевіряють на міцність прагнення українського народу до самостійності та незалежності. Україна переживає найважчі дні своєї історії в протистоянні з силами, що посягають на суверенітет держави. В цей час, саме, і викарбовується усвідомлення народу, що тільки в єдиній незалежній і суверенній країні є майбутнє української нації. Від усієї душі зичу  всім Вам, Вашим сім’ям і родинам  міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі,  успіхів в усіх справах заради кращого майбутнього  нашого Бойківського краю,  процвітання незалежної України. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього».
29 Серпня, 2017 р., 12:52
27 серпня з нагоди відзначення Дня Незалежності України та Дня державного Прапора України відбулося сходження на гору Маківка за участі збірних команд міст та районів області. Сходження провели в межах ХХVІ спортивних ігор Львівщини, Х обласних ігор ветеранів спорту та ІІ змагань серед людей з інвалідністю.
28 Серпня, 2017 р., 15:22
У четвер, 24  серпня,  біля районного народного дому «Бескид» м. Сколе  відбувся  святковий патріотичний концерт, приурочений 26-ій річниці незалежності України, представлений  колективами  художньої самодіяльності та  солістами   РНД «Бескид» за режисерським задумом директора народного дому  Світлани Сличко.
28 Серпня, 2017 р., 11:16
Ваше святосте, Ваше блаженство, пресвяті отці! Шановний пане Президенте Світового Конґресу Українців! Високодостойні учасники Річних загальних зборів СКУ! Дорогі друзі! Щиро вітаю у столиці України в ці дні всіх учасників Річних загальних зборів Світового Конґресу Українців! Дуже вдала дата. У дні святкування 26 річниці Незалежності нашої держави Київ, як батьківський дім, приймає дітей України з усього світу. Радий бути у вашому колі, наше дороге світове українство!
24 Серпня, 2017 р., 15:26
З нагоди 26-ї річниці незалежності  України  перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський та перший заступник голови Сколівської райдержадміністрації  Ярослав Лепісевич   відвідали Сможенську  сільську раду, де  спільно з місцевою владою та   громадою  взяли участь у  Святій Літургії з подякою  за  незалежність України, молитовному проханні за мир та  спокій на українській землі, Молебні до Пресвятої Богородиці за  здоров’я,  мужність  та Божу опіку над новітніми воїнами-захисниками. Необхідно відзначити, що 11 жителям  Сможенської сільської ради    присвоєно  статус  учасника бойових дій та  3  -  учасника АТО.
23 Серпня, 2017 р., 21:53
З нагоди Дня Державного Прапора та 26-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України прийміть сердечні вітання та побажання великого щастя, миру і любові, глибокої віри в гідне майбутнє України! День Незалежності – свято державності та єдності. Як ніколи, сьогодні ми повинні бути єдиною згуртованою нацією заради того, щоб зберегти стабільність у нашій країні, щоб повернути мир на всю українську землю, щоб наші діти й онуки жили у вільній і демократичній країні, в якій людина, її життя є найвищою цінністю. На долю нашого народу випало чимало випробувань. Сьогодні Україна, як вільна європейська країна, будує свою незалежну політику. Тож нехай наш прапор, як атрибут державності та єдності, завжди майорить над країною, додаючи нам віри в себе та вселяючи в нас гордість за свій працьовитий, миролюбний і героїчний народ.
23 Серпня, 2017 р., 20:42
З метою збільшення надходжень до місцевих бюджетів, ефективного та раціонального використання водних об’єктів, Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації оголосив земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок разом із водними об’єктами. Торги відбудуться о 11.00 18 вересня за адресою: м.Львів, вул.Стрийська,98. Департамент екології та природних ресурсів підготував лоти:
23 Серпня, 2017 р., 20:33
Сьогодні, 23 серпня, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  відвідав  3 матерів загиблих учасників АТО  Сколівщини (Любомира Кузьміна (28.08.1990-24.05.2014) та Сергія Супруна (08.12.1977-09.01.2016) зі Славська і  Володимира Гриціва (07.09.1976 - 04.04.2016)  з Волосянки), вручивши матерям почесні відзнаки «Орден  матері бійця АТО», прапори та грошові нагороди.  Ярослав Лепісевич висловив  слова вдячності  за мужніх синів, справжніх патріотів, захисників  рідної  української землі. 
23 Серпня, 2017 р., 19:48
Сьогодні урочисто відкрили та освятили новий туристично-патріотичний маршрут «До Бункеру Головного Осередку Пропаганди ОУН і УПА», що у селі Корчин Сколівського району. У святковому відкритті взяли участь більше  сотні учасників. Урочистості розпочалися із Святої Літургії  та панахиди на могилі Івана Корчинського("Корчака").
23 Серпня, 2017 р., 19:02
Сьогодні, 23 серпня, під час урочистих районних  заходів з нагоди Дня Державного Прапора  України та 26-ї річниці незалежності України   перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  та керуючий справами  Сколівської районної ради Ярослав Турчин вручили нагороди  громадянам, яким  присвоєно звання «Почесний громадянин Сколівського району» (відповідно до рішення 17-ї  позачергової  сесії 7-го скликання  Сколівської районної ради  від 17  серпня 2017 року №324). З  нагоди 26-ї річниці незалежності України звання «Почесний громадянин Сколівського району» присвоєно:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора