Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вручено нагороди «Почесний громадянин Сколівського району»

Дата: 23.08.2017 19:02
Кількість переглядів: 709

Сьогодні, 23 серпня, під час урочистих районних  заходів з нагоди Дня Державного Прапора  України та 26-ї річниці незалежності України   перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  та керуючий справами  Сколівської районної ради Ярослав Турчин вручили нагороди  громадянам, яким  присвоєно звання «Почесний громадянин Сколівського району» (відповідно до рішення 17-ї  позачергової  сесії 7-го скликання  Сколівської районної ради  від 17  серпня 2017 року №324). З  нагоди 26-ї річниці незалежності України звання «Почесний громадянин Сколівського району» присвоєно:

1. Степану Охримовичу -  засновнику та крайовому провіднику ОУН,  уродженцю м.Сколе, (посмертно);

2. Петру Яцику – меценату і філантропу, відомому своїм вагомим вкладом у фінансування українознавства у світі та в Україні, уродженцю смт. В.Синьовидне (посмертно);

3. Юрію Ільківу – військовому капелану та волонтеру, настоятелю Храму Святого Духа УПЦ КП с.Новожитомир Дніпропетровської області, уродженцю смт. Славське;

4. Івану Крушельницькому – Заслуженому працівнику культури України, багаторічному керівнику Народного ансамблю пісні і танцю «Бойківщина», громадському діячеві, жителю м.Сколе.

«Ми  сьогодні вклоняємось та віддаємо шану  всім  Героям української нації,  які боролись за незалежність України в різні історичні  часи, а також відстоюють її соборність та  територіальну  цілісність  в наш час.  Також  ми дякуємо кожному  громадянину, який доклав та докладає   максимум зусиль  незалежно від місця перебування,  соціального статусу чи  сфери діяльності  для того, щоб  над нашим  Бойківським краєм гордо майорів  синьо-жовтий  прапор, щоб ми  жили  на вільній  рідній батьківській землі», -  наголосив Ярослав Лепісевич у вітальному виступі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора