Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

01 Вересня, 2017 р., 12:35
9 вересня, в День фізичної культури та спорту, територією Львівщини проляжуть змагальні траси фінальних 6 та 7 етапів національного чемпіонату з гірських автоперегонів, які визначать найшвидших пілотів України 2017 року.  Змагання відбудуться у Сколівському районі  – це Верецький перевал та  у Дрогобицькому  - перевал Борислав – Східниця. Ці траси вимагатимуть від спортсменів підвищеної концентрації та уваги, оскільки є достатньо швидкісними, мають круті повороти та значний перепад висот. Початок змагань заплановано на 9 вересня 2017 року о 9.30 год. на Верецькому перевалі на Сколівщині. Завершення змагань - 10 вересня. 
01 Вересня, 2017 р., 12:27
Традиційно, 1 вересня по всій Україні відбуватимуться урочисті заходи з нагоди початку нового навчального року. Десятки тисяч школярів та студентів, учителів та викладачів, прийдуть у цей день на площі та подвір’я своїх навчальних закладів, щоб привітати одне одного із цим святом.  Втім, у зв'язку з ситуацією на Сході  країни, що сприяє суттєвому зростанню кількості злочинів, які вчиненили з використанням саморобних та штатних вибухових пристроїв у місцях масового перебування людей. Служба безпеки України просить виявляти пильність і повідомляти про підозрілі предмети  черговому по Управлінню СБ України у Львівській області за телефоном  (032) 261-61-43 або чергового ГУ Національної поліції у Львівській області – 102.
31 Серпня, 2017 р., 16:39
Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації закликає мешканців Львівщини не спалювати суху рослинність та сміття, а також бути обережними при поводженні з вогнем у лісі.
31 Серпня, 2017 р., 12:24
Детальніше з термінами можна ознайомитись за посиланням:http://portal.nads.gov.ua/view_doc.html?mode=all_companis_vm&region_id=6372113202869199721
30 Серпня, 2017 р., 17:12
На Львівщині посилили заходи безпеки у зв’язку з виявленням в сусідніх областях, зокрема на Закарпатті, випадків захворювання на африканську чуму свиней. Представники Національної поліції та Держпродспоживслужби області виставили цілодобові пости для контролю та нагляду за переміщенням живих тварин, сировини та продукції тваринного походження, а також спеціалізованих транспортних засобів пристосованих для перевезення тварин на предмет дотримання ветеринарно-санітарних вимог. Відтак, уже від вчора, 29 серпня, представники патрульної поліції розпочали перевіряти машини, що в’їжджають на територію області, зокрема ті, що обладнані холодильними камерами та рефрижераторами для перевезення м’ясопродуктів.   Зазначені пости виставлені на автотрасах Ужгород-Львів, Івано-Франківськ-Львів, Чоп-Київ, у Сколівському районі в селі Климець, Турківському районі в селі Івашківці, у селі Сянки, Стрийському районі в селі Лисовичі, Жидачівському районі в селі Іванівці, Перемишлянському районі в селі Кореличі.
30 Серпня, 2017 р., 16:24
Нещодавно Уряд підтримав ініціативу Міністерства юстиції України щодо створення  в регіонах оперативних штабів, покликаних боротися зі спробами рейдерських захоплень земель та зібраного врожаю. 10 серпня 2017 року, за результатами проведення наради Міністра юстиції України Павла Петренка щодо проведення комплексу заходів з роз’яснення земельної реформи, Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області підготував графік роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги на період з 14 серпня 2017 року до 14 жовтня 2017 року. Повідомляємо, що мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги у вищезазначений період працюватимуть у 173 селах та селищах Львівщини.  5 вересня 2017 року о 10:00 год. в  Славській бібліотеці-філії (приміщення Народного дому) відбудуться заходи  з роз’яснення земельної реформи. Консультації надаватимуть: Марія Николаїшин директор та Христина Климух головний спеціаліст відділу «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги,  начальник Сколівського районний відділ  державної виконавчої служби Лідія Бабяк. 
30 Серпня, 2017 р., 16:19
Сьогодні, 30 серпня, призначено державні соціальні допомоги 78 малозабезпеченим  сім’ям  району  та 36 заявникам – житлові субсидії. Призначення вищевказаних  соціальних допомог  затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Василя Білинця.
30 Серпня, 2017 р., 16:18
Актуальні питання захисту прав дитини обговорено сьогодні, 30 серпня,  під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів перший   заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич.  Розпочалось засідання з приємного моменту, коли   Ярослав Лепісевич  вручив подяку прийомним батькам ГАЛАДІЙ Світлані Петрівні та  Андрію Олексійовичу за батьківську любов, помножену на терпіння, щоденну працю й турботу та з нагоди 26-ї річниці  незалежності України. Відтак комісія працювала відповідно до порядку денного, зокрема:   заслухано питання про стан виконання батьківських обов’язків двома  матерями  щодо утримання, виховання, навчання та розвитку їх дітей; дано дозвіл на позбавлення батьківських прав батька відносно двох неповнолітніх дітей, які перебувають  під піклуванням бабусі.
30 Серпня, 2017 р., 16:10
Підсумки роботи освітньої галузі Сколівського району в 2016-2017 навчальному році та основні завдання на 2017-2018 навчальний рік обговорено  у вівторок, 29  серпня, під час засідання Колегії  відділу освіти Сколівської райдержадміністрації  за участю першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича  та заступника  голови районної ради Юрія Допілка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора