Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Серпня, 2017 р., 18:58
23 серпня з нагоди урочистого відзначення Дня Державного Прапора та 26-ї річниці незалежності України  керівники району, міста, представники  установ, організацій, підприємств та  учнівська молодь міста віддали шану  всім  Героям української землі, поклавши квіти до місць їх вічного спочинку та пам’ятних знаків на їхню честь в м.Сколе: могили Героя України, Героя Небесної Сотні  Олега Ушневича;  Могили воїнам ОУН-УПА в ур. «Альтана»;  пам’ятників Провідникові  ОУН-УПА Степану  Бандері, Великому  Кобзарю Тарасові Шевченку та Борцям за волю України.
23 Серпня, 2017 р., 17:08
Сьогодні   в місті Сколе відбулись  урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора  та 26-ій  річниці незалежності України. З нагоди Дня Державного Прапора  України на  майдані Незалежності відбулось урочисте внесення, освячення та підняття Державного прапора України. Вихованці місцевого Пласту, під  музичний супровід «Козацького маршу»,  урочисто внесли Державний стяг  на центральну площу міста. 
23 Серпня, 2017 р., 12:43
У вівторок, 23 серпня, в рамках проведення  зустрічей керівництва  райдержадміністрації  з громадськістю району, відбулась  зустріч першого     заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича з  активом  с.Нижнє Синьовидне. Під час  зустрічі  перший  заступник голови райдержадміністрації   охарактеризував основні  напрямки соціально-економічного розвитку  району, звернувши увагу  на  капітальне  будівництво, ремонт доріг, реалізацію мікропроектів в закладах соціально-культурної сфери,  аспекти децентралізації, а також наголосив на  проведення всебічної інформаційно-роз’яснювальної роботи  серед суб’єктів господарювання та їх працівників щодо дотримання вимог чинного законодавства щодо виплати заробітної плати та легалізації найманої робочої сили, а також недопущення спалювання сухої трави та  щодо  дотримання  Правил дорожнього руху  водіями та пішоходами.  Представники  активу  села  порушували  питання щодо вирішення проблеми  невитребуваних паїв,  пасажирських перевезень,  електрифікації кварталу забудови,  ремонту народного дому,  вивозу твердих побутових відходів з відпочинкової (прибережної) зони та необхідність  берегоукріплення в с.Тишівниця.
22 Серпня, 2017 р., 14:21
З цієї нагоди в Головному управління поліції області відбувся круглий стіл, до якого долучилися правоохоронці, представники Департаменту освіти та науки, Служби у справах дітей, науковці та міжнародні експерти. Зокрема, доцент кафедри психології та психотерапії Українського католицького університету Анастасія Широка презентувала учасникам зустрічі результати дослідження «Ризикована поведінка дітей на дорозі», а координатор регіонального представництва Консультативної місії ЄС у Львові Матц Люнгвальд розповів про європейський досвід у подоланні проблеми дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Під час круглого столу йшлося також про необхідність вжиття невідкладних заходів щодо попередження випадків травмування та загибелі дітей внаслідок автопригод.
22 Серпня, 2017 р., 14:14
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО оголошує з 21 серпня по 21 вересня 2017 року конкурс інвестиційних проектів. Підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з Департаментом економічної політики ЛОДА.
22 Серпня, 2017 р., 11:44
23 серпня 2017 року (середа): 11.00 год. – урочисте  підняття Державного Прапора України (майдан Незалежності м. Сколе) за участю народного ансамблю пісні і танцю «Бойківщина»; 11.20 год. – покладання квітів до пам’ятника Провідникові ОУН-УПА  Степану Бандері;  до  могили  воїнів ОУН-УПА в урочищі Альтана; до могили Героя України  Олега Ушневича; до пам’ятника Великому Кобзарю  Тарасові Шевченку; до Пам’ятника Борцям за волю України;  11.30 год.  – урочисте віче та вручення  нагород «Почесний громадянин Сколівського району». 24 серпня 2017 року (четвер): 16.00 – 21.00 год. – патріотична концертна  програма за участю колективів  художньої самодіяльності  району (біля РНД «Бескид»);18.00 год.  – святкове привітання Сколівського міського голови; 21.00 – 24.00 год.  – українська дискотека.
21 Серпня, 2017 р., 17:56
З 1 травня діє новий механізм призначення житлової субсидії, яким, зокрема, передбачено монетизацію частини заощаджених житлових субсидій. Відтак, монетизація передбачає грошову виплату енергоощадним родинам – еквівалент вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії (до 135 грн) або 100 кубів газу (до 695 грн),  якщо ці ресурси використовувались для опалення.
21 Серпня, 2017 р., 15:46
23 серпня стартує перша мандрівка за новим туристичним маршрутом: «До Бункеру Головного Осередку Пропаганди ОУН і УПА», що у селі Корчин  Сколівського району. Маршрут розрахований на активних туристів, які готові подолати пішки 7 кілометрів в одну сторону й пролягає територією національного природного парку "Сколівські Бескиди". Програма відкриття туристичного шляху «До Бункеру Головного Осередку Пропаганди ОУН і УПА»
21 Серпня, 2017 р., 13:00
У  неділю, 20 серпня,   біля пам’ятника Борцям за волю України  в с.Хітар вшановано 70-річницю  пам’яті більше  сотні  упівців, які полягли на літнього Спаса (храмового празника) в 1947 році.  Участь  у вшануванні пам’яті  патріотів, які  склали  свої життя за  вільну Україну,  взяли  заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська, перший заступник голови Сколівської райдержадміністрації Ярослав  Лепісевич, місцева влада, ветерани УПА, воїни АТО,  чисельна Хітарська громада, мешканці навколишніх сіл. Розпочались урочистості   Молебнем за мир в  Україні,  який відслужив місцевий парох о. Тарас Сенців  у співслужінні з отцем Романом Шибунька з Верхнього Висоцького.
20 Серпня, 2017 р., 12:18
У Львівській області у період 23-24 серпня правоохоронні органи посилять заходи безпеки, а служби життєзабезпечення працюватимуть у режимі підвищеної готовності. У разі виявлення підозрілих дій невідомих осіб, громадян просять повідомляти на телефон Служби оперативної допомоги населенню "112". Окрім того, обласне Управління СБУ нагадує про заходи безпеки у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів та радить користуватись алгоритмом першочергових дій для персоналу підприємств, установ та організацій:  1. При виявленні підозрілого предмета на об'єкті:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора