Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

15 Серпня, 2017 р., 16:59
Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області наголошує, що в межах Урядової програми «Доступні ліки» Міністерством охорони здоров’я України наказом від 26.07.2017 року № 856 зі змінами від 28.07.2017 року № 875, затверджено новий Реєстр лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодування станом на 26 липня 2017 року. Таким чином, новий Реєстр збільшено з 157 торгових назв до 199 торгових назв лікарських засобів. Вартість 35 препаратів відшкодовується  повністю, за інші препарати  доведеться доплатити різницю, зазначену в Реєстрі. Перелік лікарських засобів, розмір доплати та відшкодування державою можна переглянути тут.  
15 Серпня, 2017 р., 16:57
Мешканці Львівської області додатково отримають відшкодування відсоткової ставки від 5 до 20% відповідно до програми «Енергозбереження для населення Львівщини». Урядова програма «теплих» кредитів відновлює фінансування. Відтак, банки Ощадбанк,  Укргазбанк, Укрексімбанк та Приватбанк видаватимуть кредити як ОСББ/ЖБК так і фізичним особам. Відшкодування становить:
15 Серпня, 2017 р., 11:08
14 серпня з обласного бюджету на реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні виділили 341,4 тисяч гривень для виплати соціальної допомоги 136 дітям загиблих (померлих) учасників АТО, Героїв Небесної Сотні у розмірі 2,5 тисячі гривень кожній дитині, а також відшкодували витрати родинам Героїв Небесної Сотні, пов’язані з наданням пільг на житлово-комунальні послуги та послуги зв’язку.
14 Серпня, 2017 р., 16:07
Аналіз виникнення лісових пожеж показує, що основною причиною є безвідповідальне та необережне поводження з вогнем місцевого населення. Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства звертається до мешканців Львівщини бути обережними з вогнем у межах будь-якої природної території, не розводити багаття у недозволеному місці, не дозволяти дітям гратися з вогнем.
14 Серпня, 2017 р., 15:10
Головне управління ДФС у Львівській області інформує, що 23 серпня 2017 року в 11 год. 00 хв. в актовому залі цокольного приміщення адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35 буде проведено семінар для платників податків Львівщини на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2017 році» за участю сертифікованих аудиторів Львівської області. За попередньою реєстрацією за адресою: https://goo.gl/forms/AMqcfdE8BezWyQms1, враховуючи обмежену кількість місць у залі. 
14 Серпня, 2017 р., 09:36
Львівська обласна державна адміністрація оголосила відкритий конкурс на пошук перевізника, який обслуговуватиме маршрут у напрямку Сколівського району ще минулого місяця.
11 Серпня, 2017 р., 12:30
У четвер, 10 серпня,  в залі засідань  Сколівської райдержадміністрації відбувся семінар – нарада  з суб’єктами підприємницької діяльності  щодо укладення трудових відносин та оплати праці, а також повноти та своєчасності сплати податків за участю представників  ГУ Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення та  управління економічної політики райдержадміністрації, Сколівського відділення Стрийської ОДПІ.   
11 Серпня, 2017 р., 11:23
Військова служба за контрактом в підрозділах Високомобільних десантних військ. Перспективні аспекти проходження військової служби за контрактом в підрозділах ВДВ:
11 Серпня, 2017 р., 11:03
Будьте обережними та уважними на дорозі, дбайте про власну безпеку, бережіть себе та рідних. Будьте дисциплінованими, відповідальними, сумлінно виконуйте вимоги Правил дорожнього руху! Лише з початку цього року на Львівщині внаслідок автопригод загинули 158 людей, ще 1863 травмувалися. Основні причини ДТП із постраждалими – перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, недотримання дистанції, керування у стані сп’яніння. Основними місцями концентрації ДТП з летальними наслідками  в Сколівському районі є відрізок  дороги «Київ-Чоп» в с.Тухолька та с.Нагірне.На території Сколівського району з початку року на дорогах загального користування відбулось 41 ДТП, з них 1 загиблий, 13 травмованих.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора