Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні краяни!

Дата: 23.08.2017 21:53
Кількість переглядів: 671

Фото без описуЗ нагоди Дня Державного Прапора та 26-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України прийміть сердечні вітання та побажання великого щастя, миру і любові, глибокої віри в гідне майбутнє України! День Незалежності – свято державності та єдності. Як ніколи, сьогодні ми повинні бути єдиною згуртованою нацією заради того, щоб зберегти стабільність у нашій країні, щоб повернути мир на всю українську землю, щоб наші діти й онуки жили у вільній і демократичній країні, в якій людина, її життя є найвищою цінністю. На долю нашого народу випало чимало випробувань. Сьогодні Україна, як вільна європейська країна, будує свою незалежну політику. Тож нехай наш прапор, як атрибут державності та єдності, завжди майорить над країною, додаючи нам віри в себе та вселяючи в нас гордість за свій працьовитий, миролюбний і героїчний народ.

Ми усвідомлюємо, що творення нової держави – наш спільний обов’язок, а сила наша – в єднанні. Сьогодні нове покоління, захищаючи інтереси держави, стає Героями України. У цьому проявляється наша славна історична спадкоємність і непереможність. Об’єднавши зусилля влади та громади ми обов’язково здолаємо усі труднощі і перепони на шляху побудови квітучої України. Нехай наша плідна праця стане надійною запорукою щасливого майбутнього кожного з нас, рідного краю та всієї України.

З  пошаною:

Перший заступник голови                                 Голова районної  ради                                                райдержадміністрації

                             Я.Лепісевич                                                      М.Романишин    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора