Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про підготовку до опалювального сезону 2017/18 рр. йшлося під час наради

Дата: 13.09.2017 17:55
Кількість переглядів: 709

У вівторок, 12 вересня, під головуванням першого заступника голови Сколівської райдержадміністрації Ярослава Лепісевича відбулась нарада з питань завершення робіт з підготовки до опалювального сезону 2017/18 рр., підписання паспортів та актів готовності житлового фонду, а також актів готовності теплопостачальних організацій до опалювального сезону.

Директор КП «Сколетеплоенерго» проінформував про те, що роботи по підготовці до опалювального сезону завершено та підписаний акт готовності теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 рр.

Директор КП «Сколівське ВКГ» вказав, що рішенням XI-сесії Сколівської міської ради VII-го демократичного скликання № 04 від 5 травня 2017 року відмінено послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. На підприємстві відсутні кошти і спеціалісти, які б забезпечили готовність житлового фонду до зими. У зв’язку з цим підприємство на даний час має змогу проводити тільки інформаційну роботу із мешканцями багатоквартирного житлового фонду про необхідність підготовки будинків до опалювального періоду.

За результатами наради, перший заступник голови райдержадміністрації дав доручення:

  1. Начальнику відділу освіти райдержадміністрації до 25.09.2017р. забезпечити готовність теплового господарства, а саме всіх шкільних котелень до роботи в осінньо-зимовий період.

  2. Директору КП «Сколівське ВКГ» до 25.09.2017р. забезпечити підписання актів готовності житлового фонду.

  3. Директору КП «Сколівське ВКГ», директору Славське КВ КП до 01.10.2017р. забезпечити виконання запланованих заходів по підготовці до зими об’єктів водопостачання та водовідведення.

  4. Начальникам відділу освіти та відділу культури райдержадміністрації до 15.10.2017р. забезпечити в повному обсязі довезення дров паливних в заклади освіти та культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора