Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«З нами – Бог, а отже – перемога»: візит Патріарха Філарета в Університет безпеки життєдіяльності

Дата: 14.09.2017 14:54
Кількість переглядів: 642

Сьогодні, 14 вересня, відбулися урочистості з нагоди 70-річного ювілею Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. У святкових заходах взяли участь Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, голова Львівської ОДА Олег Синютка, керівництво університету, представники духівництва, курсанти, студенти та батьки. Розпочалися урочистості святою Літургією, яку очолив Патріарх Філарет у церкві Покрови Пресвятої Богородиці, що на території університету.

"Заповідь "Полюби ближнього свого як самого себе" – це основа вашої професії. Адже для того, щоб рятувати людей від небезпек, треба самому бути готовим віддати своє життя за іншого. І зараз на сході України представники вашого навчального закладу теж жертвують собою, щоб ми жили у мирі та свободі.  Вашу жертовність бачить Бог, і він - на вашому боці. А отже перемога теж за нами", - зазначив Патріарх під час свого звернення до курсантів Університету.

Опісля Святої Літургії Патріарх Філарет разом із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою та ректором вишу Михайлом Козяром під супровід оркестру поклали квіти до пам’ятника вогнеборцям на знак пошани за полеглими надзвичайниками.

В часі відвідин Університету Патріарх із почесними гостями також взяли участь у виставці та демонстрації роботи пожежно-рятувальної техніки та  обладнання.

Окрім того, в межах святкування 70-річчя Університету, відзначили найкращих надзвичайників.

"В цьому залі є люди, які віддали своє життя і виконали свій обов’язок, захищаючи Україну.  Це їхня заслуга, що ми тут, на Львівщині, маємо можливість жити, вчитися та працювати. Ваша професійність дає нам привід пишатися вами і знати, що ви завжди прийдете на допомогу", - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка. 

За досягнення високих показників у службовій діяльності, вагомий особистий внесок у розвиток оперативно-рятувальної служби та з нагоди дня рятівника нагородили почесними грамотами, подяками та цінними нагородами від Львівської ОДА найкращих представників Університету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора