Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

06 Жовтня, 2017 р., 09:08
У четвер, 5 жовтня, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  та заступник голови районної ради Юрій Допілко  взяли участь в  черговому  засіданні робочої групи з розробки проекту цільової Програми розвитку гірських територій Львівської області. Під час зустрічі презентували напрацьований департаментом економічної політики (спільно з іншими структурними підрозділами Львівської облдержадміністрації, представниками депутатського корпусу обласної ради від гірських територій, райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування, науковцями та представниками громадськості) проект Програми розвитку гірських територій Львівської області на 2018-2022 роки.
05 Жовтня, 2017 р., 17:06
У середу, 04 жовтня, в смт. Славське проведено акцію «Зігріті добром» для дітей учасників АТО та дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, багатодітних сімей Сколівщини (координатор соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» в Сколівському районі Ростислав Отенія). На площі перед Народним домом «Просвіта» проводилися майстер-класи з виготовленням декоративних листівок, декупажу, розмалювання гончарних виробів. Для дітей був приготовлений обід в ресторані «Максим», а потім учасників запросили на святковий концерт. Свято для дітей закінчилося врученням подарунків та сертифікатів на відвідування вистави в дельфінарії «Оскар».
05 Жовтня, 2017 р., 13:08
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології ввечері із збереженням до кінця доби 5 жовтня та на добу 6 жовтня поточного року очікується значне посилення західного та північно-західного вітру: поривами 19 - 24 м/с, вночі та вранці місцями шквали вітру 25-29 м/с. Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації звертається до мешканців області з проханням бути уважними до погіршення синоптичної ситуації. У разі посилення вітру необхідно: - всі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні; - якщо ви опинилися на вулиці, то триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев; - у разі шквалів сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті; - уникати перебування поблизу великих дерев, а також не паркувати поруч з ними автотранспорт, за можливості перемістити автотранспорт на накриті автостоянки та паркінги; - при падінні дерев або гілок, при травмуванні людей негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.
05 Жовтня, 2017 р., 12:56
19 жовтня 2017 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області, які перебувають на обліку в ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2017 році» за участю міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів Львівщини. Початок семінару: 11 год. 00 хв. Початок реєстрації: 10 год. 00 хв. Місце проведення: м. Львів, вул. Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області. Запрошуємо взяти участь у семінарі всіх зацікавлених. Просимо здійснити попередню реєстрацію за адресою: https://goo.gl/forms/6piPD5IelPy57aDB2 .
05 Жовтня, 2017 р., 12:53
В ході зустрічі з платниками податків ГДІ сектору обслуговування платників Сколівського відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Світлана Бандерич проінформувала про доопрацьовання сервісу «Електронний кабінет платника» в частині надання доступу платникам податків на додану вартість до даних Єдиного реєстру податкових накладних в режимі реального часу щодо складених ним чи його контрагентами податкових накладних та/або розрахунків коригування (ПН/РК). 
05 Жовтня, 2017 р., 12:51
Є в нашій країні діти, які набувають батьків двічі – народжуючись і за рішенням суду.   Так, на обліку з усиновлення в службі у справах дітей Сколівської райдержадміністрації перебуває 28 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують усиновлення. Кому небайдужа доля дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування хто бажає усиновити дитину, взяти дитину під опіку (піклування), створити прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу за більш детальною інформацією пропонуємо звернутись до служби у справах дітей Сколівської районної державної адміністрації, каб. 43, м-н Незалежності 1 м. Сколе тел. 2-19-25.
05 Жовтня, 2017 р., 12:47
Сьогодні, 05 жовтня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича за участі керівника апарату райдержадміністрації Івана Ватаговича відбулась нарада з посадовими особами та землевпорядниками органів місцевого самоврядування району. Основними питаннями, які обговорювались під час наради були: - проведення аудиту використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення; - про організацію та проведення осіннього призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України; проведення аналізу використання коштів в рамках реалізації мікропроектів у закладах соціальної сфери у 2017 році. Також під час наради Ярослав Лепісевич акцентував увагу на питання щодо підготовки й проведення районних та місцевих заходів на території міської, селищних та сільських рад з нагоди відзначення захисника України, 75-ї річниці створення Української Повстанської Армії та Дня українського козацтва (в т. ч. відвідування воїнів УПА, учасників АТО, родин загиблих військовослужбовців; проведення урочистих заходів; впорядкування місць поховань, пам'ятників, пам'ятних знаків та прилеглих до них територій тощо). Особливо наголошено про обов'язкову участь представників органів місцевого самоврядування та активу очолюваних громад в урочистих обласних та районних заходах: - традиційному сходженні до могили воїнів ОУН-УПА в ур.Альтана (м.Сколе, 14.10.2017 об 11.00 год.); - урочистому відкритті Меморіального комплексу полеглим січовикам Карпатської України на Верецькому перевалі (с.Климець, 15.10.2015 о 12.00 год.) та Фестивалі стрілецько-повстанської звитяги “Пісні перемоги” (м. Сколе, біля РНД “Бескид” 15.10.2017 о 15.00 год.).
04 Жовтня, 2017 р., 17:14
З метою якісного та організованого проведення призову громадян Сколівського району на строкову військову службу, в понеділок, 02 жовтня, під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Івана Ватаговича відбулось засідання районної призовної комісії. Під час засідання обговорено питання щодо роботи медичної комісії, покращення організації оповіщення та забезпечення явки призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу у Збройні Сили України.
04 Жовтня, 2017 р., 16:06
Днями у м. Житомирі відбувся Фінальний етап ХІ Всеукраїнського зльоту команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Відтак, шкільне лісництво Труханівської ЗОШ І-ІІІ ступенів завоювало ІІІ місце. Команда юних лісівників Сколівського району отримала Диплом управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства за ІІІ місце, активну участь та високий рівень представленої лісогосподарської та дослідницької роботи та отримала цінний подарунок.
04 Жовтня, 2017 р., 15:33
Найбільш поширені причини автопригод – порушення правил маневрування та перевищення безпечної швидкості. Згідно з п. 12.4 Правил дорожнього руху, у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год., однак більшість водіїв нехтують цим правилом. Особливо уважними водіям потрібно бути в період часу з 16 до 18 години, адже це – пік аварійності на дорогах. Чи не найбільша причина аварійності та травматизму на дорогах – це проблема контролю за швидкісним режимом.  Тому закликаємо водіїв самостійно дбати про  свою безпеку  та  безпеку пасажирів, а особливо дітей, використовувати паски безпеки, дитячі автокрісла, не користуватись засобами зв’язку під час руху. Це вбереже Ваші і чужі життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора