Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

15 Січня, 2018 р., 16:28
В суботу, 13 січня, в районному народному домі «Бескид» м. Сколе відбувся благодійний концерт  фольк-гурту «Фіглярі»  з метою збору коштів для підтримки воїнів АТО зі Сколівщини.  З сольною  програмою також виступили лауреат Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів Василина Жалівців та акордеоніст Володимир Рудий, хореографічну  композицію представив народний танцювальний ансамбль «Водограй». У виконанні  фольк-гурту та   окремих солістів звучали колядки й щедрівки, класичні твори,  патріотичні та народні пісні.  Привітав присутніх  з Старим Новим роком  та  висловив слова вдячності учасникам художньої самодіяльності за представлену святкову програму військовий капелан, о.Володимир Борис.
15 Січня, 2018 р., 15:39
Під час Різдвяних свят на Сколівщину завітали гості з східних  теренів України. Так, протягом 6-10 січня, в районі перебували 9 учнів та 1 супроводжуючий  з м.Мар’їнка  Донецької області. З 10 по 14 січня Сколівщину  відвідала учнівська молодь (15 учнів та 2 супроводжуючих) з Кудряшівської ЗОШ  Кремінського району Луганської області. Проживали та гостювали  учні  в сім’ях у с.Лавочне, с.Опорець,  с.Сможе, с.Тухолька, с.Нагірне, с.Погар та с. Коростів.  Під час   перебування на Сколівщині  гості  відвідали Державний історико-культурний  заповідник "Тустань", гірськолижний комплекс "Плай",  побували на коляді та благодійному концерті фольк-групи  «Фіглярі»,  ознайомились з колоритом звичаїв та  традицій Бойківського краю.
15 Січня, 2018 р., 14:43
Сьогодні, 15 січня,  перший  заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  та заступник  голови райдержадміністрації Василь Білинець взяли участь в обласній skype-конференції, під час якої заслухано наступні питання:  про моніторинг введення земель сільськогосподарського призначення в обіг на основі алгоритмів ефективного і правового використання земель; про стан затвердження окремих бюджетних показників на 2018 рік в містах та районах області; про покращення співпраці РДА та ОТГ щодо створення умов для надання якісних соціальних послуг;  про будівництво сільських лікарських амбулаторій; про стан подання проектів до програми мікропроектів.
15 Січня, 2018 р., 12:19
На Навчально-спортивній базі зимових видів спорту «Тисовець» Міністерства оборони України у Сколівському районі визначили переможців міжнародні рейтингових змагань за програмою FIS з лижних гонок. На спринтерських дистанціях протяжністю 1,6 км класичним стилем кращими лижниками стали: 1 місце – Сергій Чеботко (Казахстан), 2 місце – Олег Клімін (Казахстан), 3 місце – Олексій Красовський (Україна, Сумська область) – серед чоловіків та 1 місце – Катерина Сердюк (Україна, Харківська область), Анна Шевченко (Казахстан), 3 місце – Єлена Коломіна (Казахстан) – серед жінок.
15 Січня, 2018 р., 12:17
За інформацію Львівського регіонального центру з гідрометеорології вночі з 15 на 16 січня очікується морозна погода: до -8º - 13ºС. На дорогах збережеться ожеледиця. За таких умов традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із переохолодженням та обмороженням людей, а також дорожньо-транспортними пригодами.
15 Січня, 2018 р., 12:16
На сьогодні, 15 січня, у Львівській області зареєстрований спалах кору. Як повідомлялося раніше, впродовж 2017 року діагностовано 114 випадків, з них 50 – в грудні минулого року. За два тижні 2018 року вже фіксується 75 звернень з клінічними ознаками кору. «Вакцинація проти кору у 2017 році склала у Львівській області 75%. На даний момент проводиться вакцинація дітей віком 1 рік і 6 років, а також дітей, які з певних причин не були щеплені своєчасно», - зазначила директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак.
15 Січня, 2018 р., 12:14
До 2 лютого триває прийом заявок на участь у конкурсі мікропроектів відповідно до Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017 – 2020 роки.
15 Січня, 2018 р., 12:11
У зв’язку із перепадами атмосферного тиску під час різкого зниження температури порушується тяга в димових і вентиляційних каналах, що негативно впливає на роботу газового і пічного обладнання. Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації закликає мешканців області неухильно дотримуватися правил безпеки.
12 Січня, 2018 р., 12:09
Шановні суб’єкти декларування! З метою  належного  проведення чергового етапу електронного декларування в Україні, який розпочато з 01.01.2018, просимо Вас виконати такі дії: 1. Перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана у Вашому персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – Реєстр). Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до Указу Президента України від 15.05.2017 №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.04.2017 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» доступ до окремих поштових серверів у домені .ru обмежений.
12 Січня, 2018 р., 09:47
19 січня відзначатимемо одне з головних свят - Водохреща. Для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду. Щорічно рятувальники району забезпечують безпеку цих заходів. Тож, всі охочі зможуть належно вшанувати християнські традиції у спеціально обладнаному для цього місці, без ризику для життя. Пам’ятайте, неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном. Не можна розпочинати Хрещенські забави без представників служб порятунку і медичних працівників та купання дітей без нагляду батьків чи дорослих. Не можна пірнати у воду безпосередньо з льоду. При груповому купанні, кількість людей, що знаходиться у воді, не повинна перевищувати трьох осіб.  Сколівська районна державна адміністрація звертається до громадян: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора