Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

11 Січня, 2018 р., 15:19
Сьогодні, 11  січня,  під керівництвом  військового комісара Сколівського  РВК Руслана Мацигіна  відбулась робоча  нарада  з  посадовими особами  органів місцевого самоврядування та відповідальними  за ведення військового обліку в місцевих радах, на підприємствах, в установах та організаціях району.  Під час наради   обговорено питання щодо: приписки громадян до призовної дільниці; відбору громадян на військову службу за контрактом;  ведення військового обліку  та подання звітності відповідно до  вимог постанови КМУ №921; підготовки та проведення навчальних зборів з військовозобов’язаними;  призову офіцерів запасу  на військову службу у 2018 році.
11 Січня, 2018 р., 14:20
Про це ми поговоримо із директором Стрийського місцевого центру з надання безоплатної воринної правової допомоги Марією Николаїшин. Цією публікацією ми започатковуємо серію статей, які, можливо, стануть у пригоді активістам громад, депутатам місцевих рад, лідерам громадських організацій.
11 Січня, 2018 р., 14:15
Податкова декларація подається платниками податків  за місцем своєї податкової адреси в один із таких способів (за вибором): - особисто або уповноваженою на це особою; - надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення; - засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису. Звертаємо  увагу,  що у разі надсилання податкової декларації поштою, платник податку зобов’язаний здійснити таке відправлення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації, а при поданні податкової декларації в електронній формі, - не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.
10 Січня, 2018 р., 15:36
Краще підготуватись до ЗНО-2018 абітурієнтам дозволять демонстраційні варіанти тестів, а також зразки аудіотекстів з іноземних мов. 
10 Січня, 2018 р., 11:32
БУДЬТЕ ПИЛЬНИМИ. На сьогодні, ми часто бачимо на сторінках газет та інтернет-видань статті про нещасні випадки отруєння чадним газом. Статистика дуже сумна – гинуть дорослі, гинуть діти. Пропонуємо вашій увазі статтю про цю сполуку, а також способи першої медичної допомоги при підозрі на отруєння оксидом вуглецю. Чим небезпечний чад газ.
10 Січня, 2018 р., 11:26
У період опалювального сезону, коли відбуваються значні перепади атмосферного тиску, порушується тяга в димових і вентиляційних каналах, спостерігається найбільша кількість отруєнь чадним газом. Як свідчить аналіз, більшість нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням людей чадним газом, відбувається через порушення абонентами умов безпечної експлуатації газових приладів та пічного опалення, несанкціоноване втручання власників газового обладнання в роботу системи газопостачання та конструкцію газових приладів, несправну систему димовідведення та вентиляції.
10 Січня, 2018 р., 10:43
Учнів і вихованців 8-11 класів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України запрошують до участі у V Всеукраїнському конкурсі есе «Я – європеєць», який проводить Посольство Литовської Республіки в Україні. Есе має виражати індивідуальні погляди автора на запропоновану тему.
09 Січня, 2018 р., 15:11
Сьогодні, 09 січня,    духовенство, представники влади  та громадськість  зібрались на центральній площі Сколього, щоб з  величальною Різдвяною колядою    віддати шану  Провідникові   ОУН  Степану Бандері. Перший  заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич, заступник голови районної ради Юрій Допілко та Сколівський міський  голова Володимир Москаль  вклонились  Провіднику ОУН, поклавши  квіти до підніжжя   його пам’ятника.  
09 Січня, 2018 р., 10:42
Порушення правил безпеки при експлуатації в холодну пору року пічного і газового опалення - поширена причина виникнення пожеж у побуті та нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням чадним газом. Зокрема у зв’язку із перепадами атмосферного тиску під час коливання температури повітря порушується тяга в димових і вентиляційних каналах, що негативно впливає на роботу газового і пічного обладнання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора