Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

04 Січня, 2018 р., 16:17
Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 2229-VIII «Про запобігання та протидію домашньому насильству».
04 Січня, 2018 р., 16:15
В області триває ялинкова кампанія. Вже 6016 ялинок знайшли своїх власників, ще частину ялинок лісогосподарські підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства планують реалізувати до Різдва.
04 Січня, 2018 р., 16:15
Школярів та студентів запрошують  зареєструватися для участі у  Всеукраїнському фестивалі-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці.
04 Січня, 2018 р., 10:59
З метою запобігання насилля, зловживань, сексуальної та трудової експлуатації, а також для підвищення обізнаності населення щодо ризиків при виїзді на роботу за кордон, Львівський обласний центр зайнятості минулоріч провів 267 тематичних заходів з питань запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми та експлуатації дитячої праці, у яких взяли участь майже 3,5 тисячі осіб.
04 Січня, 2018 р., 10:53
У рахунках за газ, спожитий в листопаді, з’явилась нова графа – рекомендований платіж. Нову графу у рахунку ввело газопостачальне приємство ТОВ «Львівгаз збут» завчасно, аби убезпечити споживачів від стягнення пені.
03 Січня, 2018 р., 15:30
У четвер, 11 січня,  у Львівській ОДА відбудеться презентація конкурсів з визначення проектів громадських організацій. На їх реалізацію надаватиметься фінансова підтримка з обласного бюджету. Під час зустрічі представники громадських організацій отримають рекомендації щодо покращення результатів проекту, поширення інформації і залучення більшої кількості учасників та особливостей проведення конкурсів. Зокрема:
03 Січня, 2018 р., 10:59
Днями, за дорученням Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, на Спортивно-навчальній базі Міністерства оборони України «Тисовець» відкрили Реабілітаційний центр для військовослужбовців. На відпочинок та реабілітацію у Центр вже заїхали родини військовослужбовців 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.
02 Січня, 2018 р., 16:50
26 грудня  спільною комісією з представників відділу освіти Сколівської РДА та НПП "Сколівські Бескиди" підведено  підсумки виставки-конкурсу на кращу новорічну композицію. Особливістю цьогорічного конкурсу було те, що він проходив в рамках виконання проекту "Збереження карпатських пралісів", який впроваджується Українським товариством охорони птахів (ТОП) – представником міжнародної природоохоронної асоціації BirdLife International в Україні, у співпраці та за фінансової підтримки Франкфуртського зоологічного товариства (Німеччина). Серед експонатів учні представили, зокрема, ялинки із стружок від олівців, новорічні іграшки зі шишок та інших матеріалів, композиції із паперу та картону, пінопласту та фольги тощо. Мета виставки-конкурсу: виховання шкільної молоді в дусі бережливого ставлення до природи, пропаганда серед учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев, розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності. Конкурс дозволяє допомогти дітям навчитися бути уважними до світу, що оточує їх; побачити в ньому те, що вимагає любові та захисту; пробуджує в їхніх думках співчуття та розуміння життя в його проявах. Виставка вийшла надзвичайно гарною, цікавою, веселою і барвистою. Дитячі «шедеври» радували око та додавали святкового настрою.
02 Січня, 2018 р., 16:45
З 1 січня 2018 року в Україні мінімальна заробітна плата зросла на 523 гривні і становить 3723 гривні. Це передбачили в ухваленому Верховною Радою законі про Державний бюджет України на 2018 рік. «Установити у 2018 році мінімальну заробітну плату у місячному розмірі з 1 січня - 3723 гривні; у погодинному розмірі - 22,41 гривні», - йдеться в Законі. З цього часу роботодавці зобов’язані щомісяця нараховувати працівнику за повний відпрацьований місяць заробітну плату не менше мінімальної. Якщо ж заробітна плата працівника, який виконав місячну норму праці, є нижчою за законодавчо встановлений розмір мінімальної заробітної плати, то їм необхідно провести доплату до рівня мінімальної, яка виплачується щомісячно одночасно з виплатою заробітної плати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора