Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

22 Січня, 2018 р., 12:24
Уряд ухвалив зміни до програми, які дозволяють збільшити кількість безоплатних препаратів щонайменше на 10 торгових назв та додають 2 діючі речовини для лікування серцево-судинних захворювань та діабету 2 типу. В грудні  2017 року, Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, що вносить суттєві зміни до реалізації програми “Доступні ліки” у 2018 році. Насамперед мова йде про доповнення програми ще 2 діючими речовинами для лікування серцево-судинних захворювань та діабету 2 типу — Лозартан та Глібенкламід.
22 Січня, 2018 р., 12:18
Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяв участь у відкритті виставки «Українське коло», присвяченої Дню Соборності України та 100-річчю проголошення незалежності Української Народної Республіки, яка відкрилася в Музеї історії міста Києва. «Сучасна Україна – спадкоємиця багатовікових державно-національних традицій, відроджених під час та внаслідок Української революції 1917 – 1921 років. Ідея державної самостійності, поставлена на порядок денний та загартована під час Революції, стала потужною матеріальною силою. Вона визначила увесь подальший перебіг історії України», - сказав Петро Порошенко під час відкриття виставки.
22 Січня, 2018 р., 12:12
24 січня 2018 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області, які перебувають на обліку в ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, на тему: «Нове у 2018 році» за участю представників аудиторської спільноти Львівщини. Початок семінару: 11 год. 00 хв. Початок реєстрації: 10 год. 00 хв. Місце проведення: м. Львів, вул. Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області. Запрошуємо взяти участь у семінарі всіх зацікавлених. 
22 Січня, 2018 р., 11:36
В неділю, 21 січня, в районному народному домі «Бескид» м. Сколе  відбулись   святкові заходи  з нагоди   100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки та  99-ї річниці проголошення  Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.  Історичний екскурс  в часи УНР та ЗУНР провів голова  науково-культурологічного  товариства «Бойківщина» Теодор Витвицький. Українська патріотична музика та різдвяна коляда  звучали у виконанні    творчого колективу та вихованців Сколівської школи мистецтв. Привітав  присутніх з Днем Соборності України  та подякували за святкову програму колективу  Сколівської школи мистецтв радник голови  районної ради Олексій Тренич.  Завершились урочистості спільним  виконанням  духовного гімну "Боже великий, єдиний, нам Україну храни".
22 Січня, 2018 р., 09:40
У зв’язку з небезпечністю хвороби та низьким рівнем охоплення щепленнями в Україні, МОЗ рекомендує вакцинацію для дітей і ревакцинацію для дорослих.
19 Січня, 2018 р., 14:39
У понеділок, 22 січня, відбудеться презентація та роз’яснення усіх умов для участі в конкурсі у межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки. Час: 15:00. Місце проведення: 412 каб. Львівської облдержадміністрації (вул. Винниченка, 18). Контактна особа:  Оксана Шульган, тел. 0937467358, 2 999 555.  Під час обговорення потенційні учасники конкурсу дізнаються:
19 Січня, 2018 р., 12:38
В неділю, 21 січня, о 14.45 год. в РНД «Бескид» м.Сколе відбудуться урочистості з нагоди 99-ї річниці проголошення  Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки за участю творчих колективів та окремих  виконавців  Сколівської школи мистецтв.
19 Січня, 2018 р., 11:52
Cтатус проекту будівництва вітрової електростанції у Сколівському районі на Львівщині розглянули сьогодні, 19 січня, під час наради першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського з представниками турецької компанії “Атлас Глобал Енерджі”. У межах зустрічі представники компанії розповіли про основні етапи будівництва першої і другої черги вітрової електростанції. Зокрема окреслили стан підготовки  проектно-кошторисної документації. Потужність майбутньої вітроелектростанції на першому етапі реалізації проекту становитиме 20 мегават і складатиметься із 8 вітрогенераторів.  Друга черга  потужністю 40 мегават і 15 вітрогенераторів.
19 Січня, 2018 р., 10:55
Львівська облдержадміністрація нагадує, що порушення правил безпеки при експлуатації в холодну пору року пічного і газового опалення – поширена причина виникнення пожеж у побуті та нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням чадним газом.  У зв’язку із перепадами атмосферного тиску під час різкого зниження температури порушується тяга в димових і вентиляційних каналах, що негативно впливає на роботу газового і пічного обладнання. Львівська облдержадміністрації закликає мешканців області неухильно дотримуватися правил безпеки.
19 Січня, 2018 р., 09:38
19 січня в Україні відзначатимуть велике свято - Хрещення Господнє. Управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації підготувало для Вас добірку локацій, де будуть весело та гучно святкувати Водохреща.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора