Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Весняний призов триває: сьогодні зі Сколівщини призвано 3 юнаків

Дата: 11.04.2018 15:07
Кількість переглядів: 1007

 Сьогодні, 11 квітня, в Сколівському районному військовому комісаріаті відбулися урочисті проводи юнаків до лав Збройних Сил України.  Було призвано 3 юнаків (жителів смт.Славське, с. Сможе та с.Підгородці). В заході взяли участь військовий комісар Сколівського РВК капітан Руслан Мацигін, заступник голови Сколівської райдержадміністрації Василь Білинець, настоятель церкви Святого Великомученика Пантелеймона м.Сколе отець Володимир Борис.

Військовий комісар Сколівського РВК капітан Мацигін Р.І. наголосив, що призовники будуть проходити військову службу в пунктах постійної дислокації і не залучатимуться до виконання завдань в рамках проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, подякував батькам за правильне виховання синів.Також повідомив присутніх про строки на які призиваються юнаки - це до 18 місяців, якщо в призовника є вища освіта тоді до 12 місяців.
Білинець В.Я. відзначив, що на сьогоднішній день військова служба в Збройних Силах України та інших військових формуваннях є державною службою особливого характеру. Вона полягає в професійній діяльності придатних до неї за станом здоров'я та віком громадян України, насамперед пов'язаній із захистом Батьківщини. Перевагою є те, що під час проходження військової служби зараховують громадянам у загальний стаж роботи, стаж роботи за фахом, а також у стаж державної служби.
Отець Володимир Борис помолився та благословив призовників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора