Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запобігання нелегальній трудовій міграції., торгівлі людьми та експлуатації дитячої праці на Сколівщині

Дата: 13.06.2018 10:20
Кількість переглядів: 591

Фото без описуВідтік робочої сили за кордон, на жаль, невтішні реалії нашого сьогодення. Все більша кількість людей вирішує спробувати працевлаштування за кордоном, при цьому не розуміючи всіх негативних результатів такого вибору в майбутньому. З метою інформування клієнтів Служби зайнятості щодо ризиків працевлаштування за кордоном та формування у них  реального образу «заробітчанства», фахівцями Сколівської РФ ЛОЦЗ проведено інформаційний семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції. Торгівлі людьми та експлуатації дитячої праці».

Під час обговорення, без сумніву болючого питання працевлаштування за кордоном, стало зрозуміло, що багато осіб визначають для себе лише переваги працевлаштування в іншій державі і не розуміють усіх загроз та проблем котрі на них чекають. Адже як правило, попит існує лише на дешеву робочу силу, при цьому об’єм виконання роботи надзвичайно великий. Крім цього, як правило трудові мігранти - це люди від 20-50 років, тобто представники найбільш економічно продуктивних вікових груп, котрі витрачають свій час, сили, а іноді і здоров’я на чужого роботодавця, котрий не пропонує соціальних пільг та гарантій. Директор центру зайнятості Іванна Тимоцко та заступник директора - Ірина Тренич, наголосили клієнтам центру зайнятості про можливість успішного працевлаштування у своїй державі. Шукачі роботи дізнались про послуги служби зайнятості, та актуальні вакансії, котрі дають можливість успішного працевлаштування у своїй країні.

Під час жвавої дискусії та обговорення присутні з’ясували для себе, що робота за кордоном – це тимчасове вирішення проблеми, котра нікуди не зникає, а довготривала та стабільна робота в своїй державі - це важливий обов’язок кожного з нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора