Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У серпні 2018 року громадянам слід сплатити податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за 2017 рік

Дата: 27.08.2018 16:38
Кількість переглядів: 482

Фото без описуСколівське відділення  Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області нагадує, що у 2018 році фізичні особи сплачують податок на нерухоме майно за 2017 рік відповідно до статті 266 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями. Розрахунок податку здійснено фахівцями фіскальної служби області на підставі відомостей Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Податкові повідомлення-рішення Головним управлінням ДФС у Львівській області надіслані платникам податку до 1 липня 2018 року. Термін сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, становить 60 днів з моменту отримання таких повідомлень-рішень.

Для більшості платників Львівської області граничний термін сплати припадає на серпень поточного року. Платникам податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, необхідно його сплатити вчасно з врахуванням відведених законодавством 60 календарних днів. Сплата податку з порушенням встановленого терміну призведе до застосування штрафних санкцій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора