Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

11 Вересня, 2018 р., 10:10
У вівторок, 25 вересня відбудеться аукціон з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту). Земельний аукціон проведуть за адресою: м. Львів, вул. Сахарова,46. Початок торгів об 11:00 год. Реєстрація учасників земельних торгів торгів в день проведення з 8:00 год до 10:40 год.
10 Вересня, 2018 р., 16:48
Питання реорганізації Орівської ЗОШ І-ІІ ст. в Орівську ЗЗСО І  рівня обговорено сьогодні, 10 вересня,  під час зустрічі  педагогічного колективу з головою райдержадміністрації. Зокрема, відповідно до рішення ХХІV сесії  Сколівської районної ради № 513 від 07.06.2018 р. «Про затвердження заходів з  оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти району   на 2018-2019 навчальний рік»  реорганізовано Орівську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Сколівської районної ради  Львівської області  в Орівський заклад загальної середньої освіти І рівня Сколівської районної ради Львівської області шляхом перетворення.  З ініціативи батьків законність даного рішення  оскаржується  в судовому порядку. Під час зустрічі голова райдержадміністрації Богдан Янко вказав: «Зазначене рішення по Орівській ЗОШ І-ІІ ст. прийнято сесійно, відповідно це  колективне  рішення. Ми живемо  в правовій державі, і  кожне рішення органу державної влади  чи місцевого самоврядування  повинно виконуватись.  Саме  завдання суду  дати правову оцінку законності  та об’єктивності даного рішення».
10 Вересня, 2018 р., 16:34
Стрийське УЕГГ ПАТ «Львівгаз» повідомляє, що 12.09.2018 року з 8.00 до 13.09.2018 до 17.00 год. Стрийським ВУПЗГ проводитимуться ремонтні роботи на підземному газопроводі. На цей період часу буде припинено газопостачання до: м.Сколе, с.Дубина, смт.В.Синьовидне, с.Межиброди, с.Н.Синьовидне, с.Н.Стинава. Просимо забезпечити доступ до газового обладнання працівникам Стрийського відділення ПАТ «Львівгаз» та перекрити крани перед газоспоживаючим обладнанням.
10 Вересня, 2018 р., 16:29
9 вересня в приміщенні Сколівської райдержадміністрації відбулася першість Сколівського району з шашок, приурочена до Дня фізичної культури та спорту. Склад учасників був представлений спортсменами зі Сколе, Росохача (гурток "Будинку дитячої та юнацької творчості" при Росохацькій загальноосвітній школі) та Корчина. В підсумку з результатом 4,5 балів переможчем став Кот Євген (Сколе), другу сходинку з результатом 3,0 бали посів Свідер Василь (Росохач). На третьому місці з набраними 2,5 балами Смик Богдан (Корчин). Призери змагань були нагороджені медалями та грамотами.
10 Вересня, 2018 р., 15:34
Сьогодні, 10 вересня, голова райдержадміністрації Богдан Янко, керівник апарату  райдержадміністрації Іван Ватагович та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації  взяли участь в обласній Zoom-конференції, яку провів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Під час наради обговорено наступні питання: про стан погашення дефіциту на оплату праці в бюджетній сфері; про стан запровадження системи дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейство» розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів з місцевих бюджетів області; про мережу закладів освіти Львівської області; про організацію роботи чергових служб в райдержадміністраціях та виконавчих комітетах міст обласного значення; про встановлення пам’ятних таблиць та хрестів до сторіччя ЗУНР; про відвідування дітьми музеїв Львівщини; вільний вибір мистецької школи для навчання (гроші ідуть за дитиною); питання підвищення заробітної плати викладачам мистецьких шкіл області; безкоштовний доїзд дітей до мистецьких шкіл (за наявності посвідчення учня мистецької школи); використання автобусів «Школярик» для потреб мистецьких шкіл; питання встановлення пільг для дітей учасників АТО в мистецьких школах. За  результатами наради  Богдан Янко  дав  відповідні доручення  начальниками структурних підрозділів  райдержадміністрації  та її  апарату.
10 Вересня, 2018 р., 15:25
Вітаю, пане Павле! Моя кума вже не один рік мучиться зі своїм чоловіком. Той як вип’є постійно піднімає на неї руку. Вона боїться щось робити, бо переживає, що все одно ніхто їй не допоможе, а після того як вона напише заяву буде ще гірше. Скажіть, що і як їй треба зробити? Олександра Коптунова
10 Вересня, 2018 р., 11:34
Президент Петро Порошенко в інтерв’ю житомирському телеканалу «СК1» наголосив, що змінами до Конституції щодо закріплення курсу України на європейську і євроатлантичну інтеграцію має бути чітко зафіксовано в Преамбулі Основного Закону завдання для Президента, Верховної Ради і Уряду, а також у Прикінцевих положеннях ліквідація можливості мати російські воєнні бази, включно з Севастополем, на території України.
10 Вересня, 2018 р., 11:33
Президент Петро Порошенко підкреслив, що єдності і зміцненню України сприяють не лише Збройні Сили та децентралізація, але і українська мова, квоти на телебаченні та на радіо, а також позиція щодо української книги, театру, мистецтва та школи.
09 Вересня, 2018 р., 23:42
07 вересня голова  райдержадміністрації Богдан Янко  здійснив виїзд у  село Кальне, що входить до  складу Хітарської  сільської ради, де відбулась зустріч з місцевим активом  щодо проблемних питань та перспектив розвитку  села. Під час зустрічі голова райдержадміністрації акцентував увагу на найбільш важливих питаннях: щодо легалізації робочих місць, діяльності промислових підприємств району, виплати соціальних допомог та заробітної плати, надання субсидій, виконання бюджету району тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора