Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальні служби працювали на території Головецької сільської ради

Дата: 19.09.2018 16:06
Кількість переглядів: 450

Фото без описуУ вівторок, 18 вересня,  комісією у складі: головного спеціаліста служби у справах дітей Олени Урдей, спеціаліста служби у справах дітей Ірини Дуб, провідного фахівця РЦСССДМ Ігоря Чудійовича, заступника начальника Сколівського  бюро правової допомоги Віри  Андрейків,  проведено виїзний прийом громадян з метою надання правової допомоги у соціальних питаннях. Також проведено обстеження умов проживання дітей, позбавлених батьківського піклування у с.Пшонець. За результатами обстежень з’ясовано, що неповнолітнім створені належні умови для гармонійного фізичного, психологічного розвитку.

Крім цього,  проведено рейд «Діти вулиці»  у с.Головецько щодо захисту прав та законних інтересів дітей, профілактики правопорушень та злочинності у  їх середовищі. Порушень не виявлено.

Фото без описуНа виконання спільного наказу №22-0/07-01/304/17 від 23 серпня 2018 року «Про організацію проведення у 2018 році Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» проведено рейд у  Головецькій ЗОШ І-ІІІ ст. Усі учні охоплені навчанням, не виявлено дітей схильних до бродяжництва та жебракування.

Для учнів 5-7 та 8-9  класів проведено заходи  на теми: «Булінг в шкільному середовищі. Шляхи подолання»,  «Викрадення дітей. Правила безпеки», для учнів 10-11 класів захід на тему:«Торгівля людьми», «Правова культура учня».  Учні  мали можливість подивитися інформаційні ролики, проаналізувати різні ситуації, попрацювати у групах, висловити свої міркування та бачення і насамкінець закріпили отриманні знання в ігровій формі за допомогою тренінгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора