Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідала районна ТЕБ та НС

Дата: 02.01.2019 16:56
Кількість переглядів: 581

Фото без описуСьогодні, 02 січня,  голова райдержадміністрації  Богдан Янко провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Під час засідання  обговорено питання про стан функціонування систем життєзабезпечення населення району  у період низьких температур атмосферного повітря та випадання опадів у вигляді снігу.  За результатами  засідання вирішили:

Звернути увагу міського, селищних, сільських голів, керівників Сколівської дільниці Стрийського УЕГГ  Публічного акціонерного товариства “Львівгаз” (Ю.Калужний), Сколівського РЕМ ПАТ “Львівобленерго” (В.Вишневський), філії «Сколівський райавтодор» (О.Молоко), керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації на їх персональну відповідальність за забезпечення належних умов функціонування систем життєзабезпечення населення району у період низьких температур атмосферного повітря.

Відділу розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства  та капітального будівництва райдержадміністрації (В.Жук), органам місцевого самоврядування у разі виникнення надзвичайних ситуацій (подій, аварій) на об’єктах житлово-комунального господарства оперативно вживати всіх можливих заходів, залучати наявні матеріально-технічні ресурси та резерви з метою відновлення нормальних умов життєдіяльності населення та функціонування об’єктів різного призначення в найкоротші терміни.

Сколівському РЕМ ПАТ “Львівобленерго” (В.Вишневський) з урахуванням рішень районної комісії із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення категорично заборонити відключення об’єктів від електропостачання в період  низьких температур зимового періоду 2019 року.

У найкоротші терміни силами ремонтних бригад завершити аварійно-відновлювальні роботи на пошкоджених лініях електропередач.

Спільно з керівниками лісогосподарських підприємств району провести обстеження охоронних зон ПЛ-10кВ в лісових масивах та здійснити їх розчистку від чагарників,  провести вирубку високих дерев, що створюють потенційну небезпеку для ПЛ-10 кВ у разі їх падіння, у напрямку охоронної зони. Особливу увагу звернути на охоронні зони ПЛ-10кВ  в гірській місцевості.

Керівникам лісогосподарських підприємств району:

Спільно з Сколівським РЕМ провести роботу щодо розчистки просік до розмірів охоронної зони наступних ПЛ-10кВ а саме:

- ПЛ-10 кВ  49-01 «Комплекс» - урочище Ліззя, ДП «Славське лісове господарство»;

- ПЛ-10 кВ Т 7-04 «Рожаночка» на ділянці Нижня – Верхня Рожанка, ДП «Славське лісове господарство»;

- ПЛ-0,4 кВ в смт.Славсько, вул.Шевченка урочище Буглагів ДП «Славське лісове господарство»;

- ПЛ-10 кВ 49-05 «Козьова» на ділянці с.Орявчик, ДП «Сколівське лісове господарство»;

- ПЛ-10 кВ Т 6-01 « РСТ» на ділянці Дубина – Кам’янка, ДП «Сколівське лісове господарство»;

 - ПЛ-10 кВ Т 6-01 « РСТ» на ділянці  Сколе -Дубина – Кам’янка, НПП «Сколівські Бескиди»;

- ПЛ-10 кВ Л-2 «Сколе» на ділянці Сколе, відпочинкова зона «Гуцулка»  Павлів потік  НПП «Сколівські Бескиди»;

- ПЛ-10 кВ Л-4  «РРЛ» на ділянці Сколе – гора Корчанка НПП «Сколівські Бескиди»;

- ПЛ-10 кВ Т 6-02 «Гребенів» на ділянці Сколе-Демня-Святослав-Гребенів-Коростів  НПП «Сколівські Бескиди».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора