Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Торік на Сколівщині реалізували більше 30 мікропроектів

Дата: 15.03.2019 16:14
Кількість переглядів: 481

У п’ятницю, 15 березня, відбувся публічний звіт голови Сколівської  райдержадміністрації Богдана Янка  про проведену роботу у  2018 році та перспективи на 2019 рік. Участь у звіті взяв перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. За словами Богдана Янка, за кошти обласного та місцевих бюджетів у 2018 році в районі реалізовано  31 мікропроект, у тому числі 6 в Славській ОТГ.

"Уже протягом трьох років Сколівщина є активним учасником обласного конкурсу мікропроектів. За ці роки в районі реалізовано 76 мікропроектів на загальну суму 17млн. 46 тис.грн. Завдяки цьому, проведено капітальні ремонти, закуплено обладнання для закладів освіти, культури, охорони здоров’я. Найактивнішою була галузь освіти, як результат реалізовано 28 мікропроектів, у галузі культури реалізовано 7 проектів, в галузі медицини реалізовано  6 проектів, проведено реконструкцію та капітальний ремонт вуличного освітлення в 4 населених пунктах, це смт. В.Синьовидне, с.Н.Синьовидне, с.Козьова,  с.Рожанка", - наголосиа голова РДА.

Окрім того, за кошти, залучені кошти із обласного бюджету – 15 млн 254 тис грн, реалізовано 20 проектів. Це, зокрема, майданчик зі штучним покриттям у с. Підгородці, майданчик з тренажерним обладнанням у с. Завадка, реконструкція з добудовою Верхньорожанської ЗОШ I-II ст. на 180 учнівських місць в с. Верхня Рожанка, будівництво вуличного освітлення по вул. І. Франка, Шевченка, Котляревського, Щорса в с. Либохора, відновлення сприятливого гідрологічного режиму річки Бутивля в с. Коростів від вул. Зелена по вул. М. Черемшини (капітальний ремонт) та низку інших.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора