Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО ВІДОМА ЗАСНОВНИКІВ (УЧАСНИКІВ) ТОВАРИСТВ З ОБМЕЖЕНОЮ ТА ТОВАРИСТВ З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДЛЬНІСТЮ

Дата: 05.04.2019 10:24
Кількість переглядів: 512

Фото без опису  17 червня 2019 року набув чинності Закон України  № 2275-VIII від 06 лютого  2018 р. «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю». До 18 червня 2019 року статути товариств з обмеженою відповідальністю (ТОВ) та товариств з додатковою відповідальністю (ТДВ) мають бути приведені у відповідність до нового закону. Згідно з п. 3 Прикінцевих та перехідних положень (Глава VIII) Закону №2275 від 06.02.2018 «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю», впродовж року з дня набрання чинності Законом №2275 положення статутів ТОВ або ТДВ, що не відповідають новому закону, вважатимуться чинними в частині, що відповідає законодавству станом на день набрання чинності цим Законом. Цей пункт не застосовуватиметься після внесення змін до статуту ТОВ і ТДВ. На приведення статутів ТОВ та ТДВ у відповідність новому закону засновники (учасники) матимуть один рік з дня набрання чинності Законом №2275  до 18 червня 2019 року.

           Протягом одного року з дня набрання чинності Законом №2275 ТОВ та ТДВ звільняються від сплати адміністративного збору за державну реєстрацію змін до статутів.

         Для того, щоб привести у відповідність вищевказані установчі документи, засновникам (учасникам) товариств необхідно звернутися до будь-якого суб’єкта державної реєстрації в межах області.

Начальник відділу державної реєстрації

Сколівської райдержадміністрації    

                                                                       О. Романів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора