Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

13 Жовтня, 2020 р., 15:14
Наймати працівників можуть компанії, приватні підприємці, а також фізичні особи, які беруть на роботу кухарів, нянь, водіїв тощо. При цьому всі вони стають роботодавцями і мають дотримуватися трудового законодавства.
12 Жовтня, 2020 р., 15:45
15 жовтня  об 11.00 год. відбудеться XLIV сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним: 1. Про виконання районного бюджету Сколівського району за 9 місяців 2020 року; 2. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації; 3. Про договори на міжбюджетні трансферти; 4. Про внесення змін до районного бюджету Сколівського району на 2020 рік; 5. Про уточнення районного бюджету Сколівського району на 2020 рік; 6. Про Перспективний план розвитку Комунального Некомерційного Підприємства «Сколівська центральна районна лікарня» Сколівської районної ради Львівської області на 2020-2021 роки; 7. Про затвердження фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Сколівської районної ради на 2021 рік. 8. Різне.
12 Жовтня, 2020 р., 15:34
Відповідно до статті 6 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”,  Правил надання  послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 та у зв'язку із пониженням середньодобової температури повітря, розпорядженням голови райдержадміністрації від 12 жовтня 2020 року №246 “Про початок опалювального сезону 2020/21 років” на Сколівщині встановлено початок опалювального сезону з 19 жовтня 2020 року. Також  даним розпорядженням створено районну робочу групу для оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникати в період входження в опалювальний сезон, а в подальшому – для забезпечення сталої роботи господарського комплексу району протягом зимового періоду 2020-2021 рр.
12 Жовтня, 2020 р., 14:39
Зараз триває підготовка до зимового періоду. У цей час люди зазвичай прибирають присадибні ділянки, парки, сквери та, на жаль, спалюють суху рослинність, а це вкрай небезпечно та призводить до пожежної небезпеки. Цього року навесні спалювання сухої трави, рослинних залишків та побутового сміття перетворилося на справжнє екологічне лихо для України. Нагадуємо, підпалювання сухої рослинності чи її залишків повністю знищує мікрофлору ґрунту, що формує його найбільш родючий шар на глибині 2-5 см. Скрізь, де пройшов вогонь, вже не буде колишнього різнотрав’я, знищуються комахи, їх личинки, горять місця гніздування птахів, а територію, яка горіла захоплять бур’яни. Крім того, їдкий дим від спалювання сухої рослинності чи її залишків є шкідливим для людей, особливо для тих, які мають хвороби органів дихання. Також, на жаль, разом з сухою рослинністю спалюються і побутові відходи (пластикові пляшки, пакети тощо), що сприяє забрудненню повітря важкими металами.Кожен акт підпалу – це злочин проти природи, тому скажи: НІ спалюванню сухої рослинності!
12 Жовтня, 2020 р., 09:19
14 жовтня о 10.00 год.:  збір учасників урочистостей на майдані  Незалежності м.Сколе, покладання  квітів до  підніжжя пам’ятника  Провіднику  ОУН Степану Бандері; пам’ятна хода до могили  Героя Небесної Сотні  Олега Ушневича, покладання квітів  учнівською  молоддю  до  могили  Героя України;   - традиційне сходження до могили воїнів ОУН-УПА на г.Альтана;  на г.Альтана: покладання квітів, поминальна панахида, пам'ятне віче за участю  хорового колективу народного ансамблю пісні і танцю “Бойківщина”.  О 17.00 год.  Молебень біля статуї Пресвятої Діви Марії та ангелів (перехрестя вулиць Стуса та Гайдамацької м. Сколе).
08 Жовтня, 2020 р., 16:18
У службі у справах дітей Львівської ОДА наголошують, що патронат над дитиною не передбачає усиновлення чи відриву дитини від рідних батьків. Навпаки, він має на меті вирішення родинних проблем шляхом тимчасової опіки над дитиною.
07 Жовтня, 2020 р., 13:27
Сьогодні, 07  жовтня,  під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Романа Знака  відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення на Сколівщині Дня захисника України, 78-ї річниці створення Української Повстанської Армії та Дня українського козацтва. Щодо основних заходів заплановано: 
06 Жовтня, 2020 р., 15:16
25 жовтня в Україні пройдуть чергові та перші місцеві вибори. Виборці Львівщини обиратимуть депутатів місцевих рад — Львівської обласної, 7 районних, 39 міських, 16 селищних і 18 сільських, а також міських, селищних і сільських голів. За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряни Павлів, Центральна виборча комісія постановою від 2 жовтня затвердила форму і текст плакатів, що роз’яснюють порядок голосування на місцевих виборах і відповідальність за порушення законодавства про місцеві вибори.
06 Жовтня, 2020 р., 11:51
Молодь віком 20-35 років запрошують долучитись до відбору на програму «Молодь змінить Україну - 2020» Фонду родини Богдана Гаврилишина. Програма створена для молодих, патріотичних, відповідальних українців, які пов'язують своє майбутнє із Україною, прагнуть позитивних змін, потребують додаткових знань та досвіду. Програма «Молодь змінить Україну - 2020» складається із трьох етапів:
06 Жовтня, 2020 р., 11:34
Із 01.07.2020 в Україні збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб — з 2102 грн до 2197 грн. Як наслідок збільшилися виплати одноразових допомог, які фінансує Фонд соціального страхування (ФСС) для потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, а також членам родин померлих у разі смерті працівника при виконання трудових обов’язків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора