Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

28 Жовтня, 2020 р., 14:01
На автомобільній дорозі С141515 Славське - Вигода км 4+878 – км 8+100 тривають роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Цю дорогу ремонтують в рамках проекту "Мале карпатське коло" . У подальшому  вона має з'єднати Львівську та Івано-Франківську області.
28 Жовтня, 2020 р., 10:58
Медики області вкотре закликають мешканців Львівщини дотримуватись звичайних заходів обережності. Ці прості рекомендації допоможуть знизити ризики інфікування коронавірусом. «Хочу зауважити, що ті тенденції, які ми спостерігаємо останнім часом, є достатньо тривожними. Ситуація залишається напруженою. Ще одним антирекордом вчорашнього дня є понад 100 викликів швидкої допомоги до пацієнтів із Covid-19 та підозрою. Раніше така кількість добових випадків швидкої допомоги на підозри становила в середньому 70. Тому хочу вкотре всіх закликати бути пильними, берегти себе та своїх близьких», - наголосив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.
25 Жовтня, 2020 р., 16:19
На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 23 жовтня, було оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Новий розподіл набуде чинності з 00:00 години 26 жовтня 2020 р. До «помаранчевої» зони увійшли: міста Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидічівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський, Яворівський райони області.
22 Жовтня, 2020 р., 10:43
 У жовтні традиційно починається опалювальний сезон, а разом із ним – і новий сезон субсидій. Адже за тепло в оселях українцям доводиться платити чималі гроші. Важливу інформацію про субсидії на 2020-2021 рік зібрав Центр громадського моніторингу та контролю.
21 Жовтня, 2020 р., 14:02
У неділю, 25 жовтня, в Україні і, зокрема, на Львівщині відбудуться чергові і перші місцеві вибори. У зв'язку зі значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської державної адміністрації Зоряна Павлів розповіла, як проголосувати виборцям, які перебувають на самоізоляції. За її словами, пунктом 12 Порядку здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641, передбачено, що виборцям, які підлягають самоізоляції, рекомендується здійснювати голосування за місцем перебування.
16 Жовтня, 2020 р., 10:04
Учора, 15 жовтня, відбулося позачергове засідання Державної комісї з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  Відповідно до її висновків, міста і райони Львівщини до червоної зони не потрапили. Область перебуватиме у помаранчевій, жовтій та зеленій зонах.
16 Жовтня, 2020 р., 09:57
На Львівщині днями завершилась передача відділами ведення Державного реєстру виборців попередніх списків виборців та іменних запрошень на паперовому носії відповідним дільничним виборчим комісіям. За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряни Павлів, до понеділка, 19 жовтня включно, виборці можуть подати до дільничної виборчої комісії звичайної виборчої дільниці або безпосередньо до органу ведення Державного реєстру виборців заяви про уточнення попереднього списку виборців, у тому числі про включення або виключення зі списку себе особисто або інших осіб, а також щодо наявності або відсутності відміток про постійну нездатність виборця пересуватися самостійно. Враховуючи карантинні обмеження та непросту епідеміологічну ситуацію в регіоні, посадовиця розповіла, як це зробити онлайн.
15 Жовтня, 2020 р., 13:09
На позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося сьогодні, 15 жовтня, розглянули питання щодо особливостей роботи закладів освіти в період адаптивного карантину.
15 Жовтня, 2020 р., 13:08
У вівторок, 13 жовтня, під час засідання Кабінету Міністрів України було прийняте рішення щодо подовження карантинних обмежень до 31 грудня 2020 року. Про це під час брифінгу заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.«На засіданні Кабміну було розглянуто низку питань, зокрема щодо  внесення змін до постанови, яка регламентує умови карантину на території України. Перше: дію карантину подовжено до 31 грудня 2020 року. Крім того, були внесені зміни до відповідних індикаторів та критеріїв щодо умов карантину. А саме: вдвічі було збільшено цільові показники охоплення тестуванням. Раніше це було 24 на 100 тисяч населення за 7 днів. Зараз цей показник збільшено у два рази - до 48 на 100 тисяч населення. Це пов'язано з тим, що ми постійно збільшуємо кількість тестувань», - зазначив очільник МОЗ.
14 Жовтня, 2020 р., 15:47
Сьогодні, як  і  щорічно,   у  величне  свято Покрови Пресвятої Богородиці,  відбулось  традиційне сходження до могили  воїнів ОУН-УПА в урочищі Альтана в м.Сколе, з нагоди  Дня захисника України, 78-ої річниці  створення УПА та Дня козацтва. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора