Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

07 Грудня, 2020 р., 18:16
В Україні перші заморозки, річки вкрилися тонкою кригою. Рятувальники попереджають: виходити на кригу зарано – вона занадто тонка і становить пряму небезпеку для тих, хто нехтує застереженнями. Аби вберегти рибалок, допитливих дітей та інших відчайдухів від трагічних подій на ще тонкому льоду, надзвичайники нагадують правила поведінки поблизу та на водоймах на початку зимового періоду, коли крига ще надто тонка. Пам’ятайте про таке:
07 Грудня, 2020 р., 17:37
Збираючись взимку у похід вгори - підготуйтесь. Мандрівка у цю пору дещо відрізняється за своєю специфікою. Що потрібно знати, аби тріп був безпечним - розповідаємо далі. «Цьогорічний зимовий відпочинковий сезон в Карпатах особливо вирізняється важливістю безпеки, - акцентує заступник начальника управління туризму і курортів Львівської ОДА Тарас Лозинський. – Аби не допустити зараження COVID-19. З цієї причини як самі туристи, так і заклади прийому – готелі, мотелі, сільські садиби, підвищили рівень вимог. Тепер там має панувати ідеальна чистота, масковий режим і максимальне обмеження контактів з іншими людьми. Також говоримо і про обов’язкову реєстрацію в ДСНС та гірських рятувальників, теплі одяг і взуття, додаткове туристичне екіпірування. Загалом протягом липня-жовтня ми проаналізували туристичні запити й побачили, що протягом усієї зими у гірській частині Львівщини буде велика кількість туристів. А при великому скупченні людей питання безпеки важко переоцінити – воно найважливіше».
07 Грудня, 2020 р., 15:11
Сколівська  ДПІ Головного  управління  ДПС  у  Львівській  області інформує платників  податків  про переваги  використання  програмних  реєстраторів  розрахункових  операцій ( ПРРО ).
07 Грудня, 2020 р., 14:01
На виконання програми діяльностіКабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29.09.2019 № 849, зокрема, цілі: "Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути" Міністерство цифрової трансформації України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності "Дія. Цифрова освіта", яка доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.  На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом - освітні серіали. Наразі, на платформі доступний новий онлайн-курс "Стартуй стартап" (https://osvita.diia.gov.ua/courses/startuj-startap).Серіал дає практичні знання про те, як зробити свій стартап від ідеї до реалізації. Після перегляду серіалу громадянин зможе:
07 Грудня, 2020 р., 10:14
Упродовж доби пориви південно-східного вітру  коливатимуться від 17 до 22 м/с. Сьогодні на території Львівської області оголосили штормове попередження. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області. Відтак, мешканців та гостей закликають дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.
06 Грудня, 2020 р., 11:11
Щиро  вітаємо  Вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України! Це свято, яке увібрало в себе багаті і славні традиції та  уособлює мужність і героїзм  захисників  рідної землі на всіх етапах її історії.  Висловлюємо  вдячність всім, хто сьогодні несе службу в лавах Збройних Сил України, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян. Віримо, що українські військовослужбовці й надалі будуть виступати надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави. Велика подяка волонтерам, підприємцям, усім небайдужим громадянам Сколівщини, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України. Бажаємо Вам міцного здоров'я, добра та щастя. Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили.
02 Грудня, 2020 р., 15:14
Майже тиждень, з 24 листопада, в Україні діють зміни до правил дорожнього руху, які затвердив Кабмін 11 листопада. Зміни до правил ПДР, зокрема, стосуються пішоходів, велосипедистів і пасажирів таксі.
02 Грудня, 2020 р., 09:00
Сьогодні, 1 грудня, стартувала перша сесія Львівської обласної ради VІІІ скликання. Обласні обранці урочисто склали присягу депутата Львівської обласної ради. За результатами голосування - новообраною головою Львівської обласної ради стала Гримак Ірина Ярославівна. За її кандидатуру свої голоси віддав 61 депутат.  Зазначимо, що сьогодні також оголосили про створення 9 депутатських фракцій політичних партій у Львівській обласній раді:
01 Грудня, 2020 р., 14:24
З 1 грудня в Україні зростає прожитковий мінімум. Відповідно, збільшаться і виплати, які до нього прив'язані: пенсії, допомога по безробіттю, допомога на дітей та аліменти. За категоріями прожитковий мінімум буде таким:
28 Листопада, 2020 р., 21:57
Сьогодні, 28 листопада,  біля  пам’ятника Великому Кобзарю в м. Сколе вшановано  пам’ять  жертв голодоморів в Україні.  Поминальну панахиду за жертвами голодоморів та політичних репресій в Україні  відслужили священнослужителі о.Віктор Коцеміра, о.Володимир Борис та о.Володимир Мисів.  Хвилиною мовчання  присутні вшанували пам'ять всіх невинно убієнних  жертв  голодоморів та політичних репресій. Відтак учасники   заходу долучились до Всеукраїнської акції «Засвіти свічку».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора