Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Промисловість, монетарна політика, експортна стратегія та високотехнологічні інвестиції – у центрі ХVIII Міжнародного економічного форуму

Дата: 31.10.2018 10:30
Кількість переглядів: 91

Фото без описуУ п’ятницю, 1 листопада, у межах ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина -  хаб можливостей!» департамент економічної політики Львівської  облдержадміністрації організовує панельну дискусію, яку присвятять промисловості та її зростанню, індустріалізації, експорту та інвестиціям.

У межах заходу передбачені пленарні засідання:

  • Пленарне засідання 1 – «Нова промислова політика України - результат економічних реформ»
  • Пленарне засідання 2 – «Монетарна політика - фінансова база індустріалізації»
  • Пленарне засідання 3 – «Експортна стратегія Львівщини: нові можливості промислового зростання»
  • Пленарне засідання 4 – «Високотехнологічні інвестиції - можливості та переваги Львівщини»

«Перший день має на меті продемонструвати чотири ключові речі на надати вектори руху у промисловій політиці, завдяки реформам, у монетарній політиці задля розвитку промисловості, експортній стратегії і інвестуванні у високоінтелектуальні і високотехнологічний бізнес», - зазначив начальник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матис.

Серед спікерів: Голова Наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця»  Шевкі Аджунер,  Надзвичайний та Повноважний Посол Нідерландів в Україні Едуард Хукс, Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко,  Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та інші.

«Четверта панель стосуватиметься високотехнологічних інвестицій. Це чергове завдання вектору розвитку підприємств та бізнес-середовища. Ми хочемо наголосити  на тому, що настав час перейти сьогодні до більш технологічного виробництва на Львівщині. Чим може похвалитися область, то це високою кваліфікацією кадрів, адже за останні 5 років вони виросли як професіонали та багато чому навчились. Окрім того, ми зачепимо тему ІТ-середовища, інтелектуальних видів бізнесу», - додав Роман Матис.

Програма - тут.

Зазначимо, що розпочне свою роботу ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина - хаб можливостей!» о 9:00 годині на стадіоні  «Арена- Львів» відкриттям виставки «Схід Експо».

Офіційний старт Форуму – о 10:00 годині.

Реєстрація для участі у Форумі здійснюється за посиланням.

Зазначимо, що у межах ХVIII Міжнародного економічного форуму відкриють енергоострів. Група компаній у продовж 2017 - 18 років реалізували свої інвестиційні проекти в сфері альтернативної енергетики, створивши потужний комплекс сонячних електростанцій на території Яворівського району.

Сумарна потужність сонячних електростанцій становить близько 100 мВт.

Відтак, 1 листопада відбудеться відкриття першої черги сонячної електростанції "Яворів-1", потужністю 36 МВТ , яка є проектом компанії “Еко-Оптіма” розташована в с.Терновиця, Яворівського р-ну, Львівської області.

Ключові слова:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора