Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

29 Жовтня, 2018 р., 17:15
На Львівщині тривають заходи із підготовки дорожнього господарства до осінньо-зимового періоду по автомобільних дорогах області. За словами в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Романа Кокотайла, для обслуговування автомобільних доріг місцевого значення у зимовий період буде задіяно 3 підрядні організації та 169 одиниць техніки, на сьогодні до експлуатації вже готові 136 одиниць. Для обслуговування автомобільних доріг загального користування державного значення значення буде задіяно 5 підрядних організацій та 234 одиниці техніки.
29 Жовтня, 2018 р., 17:14
У неділю, 28 жовтня, в приміщенні Буського районного народного дому відбулася довгоочікувана презентація пісенного альбому бойового волонтера, учасника АТО, бущанина Олександра Саримсакова "Пісні, народжені війною". Слухачі, серед яких були учасники війни на Сході, члени Товариства "Бужани", почули пісні талановитого композитора і виконавця про сьогодення, про героїзм наших захисників, про Україну, про мужність і безстрашність наших людей.
29 Жовтня, 2018 р., 17:12
Як повідомили в управлінні податків і зборів з юридичних осіб Головного управління  ДФС у Львівській області, від платників податків Львівщини за січень-вересень 2018 року надійшло податку на додану вартість в сумі 3 192,4 мільйони гривень.
29 Жовтня, 2018 р., 17:11
У межах «Нової Української школи», спільного меморандуму Міністерства освіти і науки України та The LEGO Foundation сьогодні, 29 жовтня, Львівська область отримала другий комплект ігрових наборів конструкторів «Play Box».
29 Жовтня, 2018 р., 17:09
Сьогодні, 29 жовтня, розпочався промотур туристичними місцями області, який організовули управлінням туризму та курортів Львівської ОДА у партнерстві  з ПрАТ “Міжнародні Авіалінії України” та представниками бізнес структур, для представників ведучих туристичних операторів з Іспанії та Португалії. Зазначимо, що ці туроператори візьмуть участь у Міжнародному економічному форумі 1-2 листопада, зокрема у панельній дискусії “Туристичний маркетплейс Львівщини”.
29 Жовтня, 2018 р., 17:05
У польському місті Замосць, з 20 до 27 жовтня, відбувався чемпіонат Європи серед молоді до 23 років. Україна вперше цьогоріч змогла взяти участь у міжнародному старті. У складі збірної команди змагалися 2 представники Львівщини – Павло Закашевський (в/к до 94 кг) та Володимир Гоза (в/к до 105 кг).
29 Жовтня, 2018 р., 16:53
Сьогодні,  29 жовтня, відбулись урочистості з нагоди 66 річниці створення від дня створення підрозділів охорони при органах внутрішніх справ. Зі святом присутніх привітала заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук. «Від щирого серця вітаю вас зі святом.  Ви можете пишатися результатами, яких досягли,  до яких доклали чималих зусиль. Ви береже нас і залишаєте свої теплі домівки, родини, сім’ї, виконуючи свій службовий обов’язок. Ви бережете спокій у нашій країні. Сьогодні ми горді за вашу службу. Добра вам, щастя, достатку та усім нам мирного неба», - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.
29 Жовтня, 2018 р., 15:11
Станом на 26 жовтня в області до органів соціального захисту населення звернулось 116 888 одержувачів житлової субсидії (із загальної кількості 136 323) за компенсацією частини невикористаної субсидії за економне споживання електричного та газового індивідуального опалення за попередній опалювальний період на загальну суму 72,9 млн грн.
29 Жовтня, 2018 р., 10:51
У листопаді у Пустомитівському районі проведуть безоплатні консультації для громадян із земельних питань. Цього разу їх заплановано у 5 селах – Лани, Дмитре, Гамаліївка, Соколівка, Піски. Усі вони триватимуть по 3 години. Початок о 10.00 (Графік за посиланням).
29 Жовтня, 2018 р., 10:50
У неділю, 28 жовтня, у с. Ступниця Дрогобицького району освятили меморіальну дошку на могилі загиблих воїнів національно-визвольної боротьби. На старому кладовищі зібралися мешканці села представники влади й громадськості. Панахиду, молитву за героїв, що загинули за волю України та чин освячення провів місцевий парох о. Станіслав.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора