Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Туристичний бізнес Львівщини презентує свій потенціал у межах ХVIII Міжнародного економічного форуму

Дата: 31.10.2018 10:33
Кількість переглядів: 192

Фото без описуУ четвер, 2 листопада, у межах ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина -  хаб можливостей!» управління туризму та курортів Львівської  облдержадміністрації організовує сесію «Туристичний Маркетплейс Львівщини».

У межах заходу передбачена панельна дискусія «Роль та місце туризму в економіці країни», яку модеруватиме президент Національної Туристичної Організації України Іван Ліптуга.

Участь у дискусії візьмуть:

  • Микола Величкович – Народний депутат України, перший заступник голови Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму ВРУ
  • Ростислав Замлинський – перший заступник голови Львівської облдержадміністрації, «Туризм – драйвер сталого розвитку Львівщини»
  • В'ячеслав Войнаровський –  представник МЗС України у Львові
  • Бека Джекелі – координатор з питань взаємин з членами Всесвітньої туристичної організації (ЮНВТО). «Рекомендації щодо національної та регіональної туристичної політики для України».
  • Ігор Торський  – віце-президент Української Асоціації Медичного Туризму. «Медичний туризм: що і чому лікують іноземці в Україні».

Окрім того, у межах заходу відбудуться презентації від туристичного бізнесу Львівщини.

Учасники орієнтовна кількість 150 (туроператори з Азербайджану, Білорусі, Ізраюлю, Іспанії, Португалії, Китаю, України, готельно-відпочинкові та санаторно-курортні комплекси Львівщини, науковці, експерти)

"Наша мета - презентувати туристичні продукти ЛЬвівщини та встановити партнерські відносини із іноземними компаніями для залучення туристичних потоків. Ми очікуємо на приїзд туроператорів з Азербайджану, Білорусі, Ізраюлю, Іспанії, Португалії, Китаю, України, а також представників готельно-відпочинкових та санаторно-курортних комплексів Львівщини, науковців, експертів", - зазначила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

З детальною Програмою можна ознайомитися тут.

Старт - об 11:00 ранку.

Місце проведення: «Park. Art of Rest» (м.Львів, вул. Дмитра Вітовського, 43А).

Реєстрація для участі здійснюється за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора