Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Сьогодні ми всі разом є одним великим сильним голосом, який буде сприяти розвитку бізнесу в Україні», - Морган Вільямс в межах панельної дискусії Міжнародного економічного форуму

Дата: 02.11.2018 11:19
Кількість переглядів: 84

Фото без описуНа Арені-Львів триває XVIII Міжнародний економічний форум. Одним із питань обговорення запрошених експертів та гостей форуму стала експортна стратегія Львівщини. «Мені дуже приємно знов повернутися до Львова, оскільки без сумніву Львів, Львівська область є можливо найкращим розвинутим економічним регіоном в Україні. Ви мабуть зробили дуже багато на місцевому рівні для того, щоб покращити бізнес, заохочувати його розвиток. І це дійсно гарна, цікава, велика історія. Сьогодні ми всі разом є одним великим сильним голосом, який буде сприяти розвитку бізнесу в Україні. Що мені подобається на Львівщині, це те, що коли ми говоримо про розвиток економіки, ми говоримо про створення нових робочих місць, забезпечення твердої національної валюти. У вас дійсно добре розвинутий ІТ кластер. І це дуже хороший важіль економічного розвитку. Другий аспект це туризм. Це два фактори, над якими потрібно працювати», - зазначив Президент Американсько-Української Ділової Ради Морган Вільямс.

Також Морган Вільямс окреслив напрямки розвитку експортної стратегії для області.

«Потрібно співпрацювати з американськими туристичними компаніями. Вам треба більше експортувати тут красу, яка у вас є, шляхом співпраці туристичних компаній. Я теж заохочую своїх друзів, щоб сюди приїжджали. У вас все є, просто потрібно більше промоції, а це додасть робочі місця і більше валюти», - додав Морган Вільямс.

Баченням експортних можливостей області поділились і Президент Українсько-арабської Ділової Ради Шейх Емад Абу Алруб та Голова Правління Міжнародної асоціації турецьких і українських бізнесменів (TUID) Бурак Пехліван.

 «Україна займає 3-те місце в світі у сфері ІТ, перше місце із зерна, масла та інших товарів. Україна – багата країна світу і це важлива інформація для інвесторів. У нас є інвестори. Але завданням номер один у співпраці Арабських країн і України є маркетинг. Ми будемо раді працювати тут командою»,-  зазначив Шейх Емад Абу Алруб.

«Ми повинні змінити парадигму. Європа і світ швидко змінюється. Але сьогодні важливо експортувати послуги. Цього року Україна мала експорт у сферірі ІТ на 4,5 млрд. Це також можуть бути будівельні чи туристичні послуги. Україна може експортувати свої послуги, і це необхідність, адже люди мусять приїжджати до України. Зараз люди можуть собі дозволити приїжджати до Львова. Тут є хороший аеропорт. Пам’ятаймо про туризм, ІТ послуги і послуги загалом», - зазначив Голова Правління Міжнародної асоціації турецьких і українських бізнесменів (TUID) Бурак Пехліван.

Нагадаємо, що Міжнародний економічний форум триватиме до 2 листопада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора