Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львівській опері привітали переможців «Ігор Нескорених»

Дата: 02.11.2018 11:29
Кількість переглядів: 101

Фото без опису1 листопада, під час урочистої академії у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької зал оплесками привітав чемпіонів Invictus Games, що відбувалися у жовтні в австралійському Сіднеї. Новітнім героям українсько-російської війни Богданові Оксентюку та Сергієві Шимчаку, а також їх тренеру зі стрільби з лука Олені Паламарчук аплодували стоячи.

Впродовж 20-27 жовтня, австралійському Сіднеї тривали міжнародні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час бойових дій Invictus Games (Ігри Нескорених).

Українці привезли із Сіднею 7 золотих та 10 срібних медалей. 15 учасників української команди протягом 5 місяців тренувались та вибороли 5 місце у медальному заліку. 

Богдан Оксентюк (ветеран Національної гвардії України, учасник АТО з 2014 по 2018 рік) став володарем золотої медалі з легкої атлетики (біг на 1500 м), срібної та бронзової медалей з плавання (50 та 100 метрів вільним стилем). Сергій Шимчак (ветеран Збройних сил України, учасник АТО у 2014-2015 роках) виборов «золото» в командних змаганнях зі стрільби з лука та посів 4 місце у велоспорті (категорія Men's Road Cycling IRB1).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора