Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

31 Березня, 2017 р., 12:31
Сьогодні, 31 березня,  під керівництвом першого  заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича  відбулась  робоча нарада за участю заступника голови районної ради Юрія Допілка, заступника голови райдержадміністрації Василя Білинця, керівника КП «Сколетеплоенрго» Романа Огородника, керівників  бюджетних установ  району   щодо прийняття рішення по завершенню опалювального сезону 2016/2017 рр.
31 Березня, 2017 р., 12:10
Шановні краяни! В нашій області існує тенденція зростання травматизму серед населення, в тому числі і дітей від ураження електричним струмом. Гинуть і отримують електричні травми і дорослі і діти. Електротравми отримують як в побуті, так і на лініях електропередавання напругою 0,4-110 кВ і на підстанціях. За відсутності інформації про нещасні випадки у побуті, ми зупинимось лише на електричних травмах на обладнанні електричних ліній і електропідстанцій.
31 Березня, 2017 р., 10:42
У четвер, 30 березня,  директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира  Мандзій відвідала Сколівщину.
31 Березня, 2017 р., 10:30
Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомляє, що конкурсна комісія з надання фінансової підтримки суб’єктам господарювання, фізичним особам, які здійснюють діяльність в галузі агропромислового комплексу, розпочинає прийом документів для відбору виконавців заходів Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки у 2017 році.
30 Березня, 2017 р., 18:28
У суботу, 1 квітня, на Львівщині вшанують пам’ять січовиків Карпатської України.
30 Березня, 2017 р., 18:25
Упродовж 1 квітня – 15 червня встановлюється період тиші для охорони середовища існування, умов розмноження та шляхів міграції диких тварин.
29 Березня, 2017 р., 16:56
Спалювання сухої рослинності чи її залишків, соломи, стерні та опалого листя це: втрата найбільш родючого поверхневого шару ґрунту, адже згоряє не лише рослинна органіка, а й гумус. Також щорічні випалювання призводять до зміни видового складу рослинності, зокрема, сіножаті перетворюються на плантації грубого бур’яну;
29 Березня, 2017 р., 14:15
27 березня відомий на всю Україну народний хор музикою,  піснями і танцями емоційно сколихнув весняні Карпати Національний Заслужений Академічний український народний хор України ім. Григорія Верьовки з широким репертуаром українських народних пісенних, музичних і хореографічних скарбів та творів інших народів світу, вперше виступив на головній сцені Сколівщини. Це був без перебільшення тріумфальний концерт, який стане найяскравішою подією в житті карпатського регіону. Творчий колектив прибув за сприяння народного депутата України Андрія Лопушанського, помічника депутата Василя Федоришина та голови Сколівської районної ради Миколи Романишина.
29 Березня, 2017 р., 11:36
Закон України «Про охорону праці»  зобов’язує роботодавця одержати дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. Видає такі дозволи на безоплатній основі центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони праці та його територіальні органи.
29 Березня, 2017 р., 10:52
У суботу, 01 квітня, о 12.00 год.  на Верецькому перевалі (с.Климець Сколівського району)  відбудуться  скорботні заходи з нагоди  вшанування  пам’яті  січовиків Карпатської України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора