Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

05 Квітня, 2017 р., 14:34
Сьогодні,  05 квітня,  у відділі культури райдержадміністрації  відбулась  щомісячна нарада культпрацівників району. Основними питаннями, які виносились на порядок денний, були:  підготовка до участі  у конкурсах  в рамках реалізації  Комплексної  Програми підтримки розвитку культури Львівщини  у 2017 році; підготовка  народних домів до Великодніх свят; про  місячні обсяги споживання електричної енергії в закладах культури;  підготовка колективів до захисту звання народний; про активізацію гурткової роботи.
05 Квітня, 2017 р., 11:00
У вівторок, 04 квітня, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич здійснив виїзд у Верхньосиньовидненську селищну  раду,  де відбулась зустріч з місцевим активом  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту.
04 Квітня, 2017 р., 14:36
Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації вкотре закликає мешканців області не допускати самовільного випалювання сухої рослинності та її залишків і пам’ятати про шкоду природі внаслідок пожеж в екосистемах.
04 Квітня, 2017 р., 13:51
В суботу, 01 квітня, в приміщенні  Труханівської сільської ради проведено  тренінг «Децентралізація. Про  успішне село і селян, що заробляють» в рамках проекту «Сільська освітня новація – надійна європейська інтеграція».
03 Квітня, 2017 р., 17:59
25 березня в с.Козьова відбулась інформаційно-роз´яснювальна зустріч «Об´єднані територіальні громади – можливості для місцевого розвитку і крок до євроінтеграції». Захід проводився в рамках проекту «Сільська освітня новація – надійна європейська інтеграція», який реалізується на Сколівщині громадською організацією  «Інформаційно-навчальний центр «Імпульс».  Учасниками зустрічі стали представники органів місцевого самоврядування та громадськості сіл Козьова, Плав´я, Завадка, Орява,  Тухля і м.Сколе. Третина учасників зустрічі – депутати місцевих рад.
03 Квітня, 2017 р., 11:48
Автотранспортні підприємства Львівщини продовжать возити усі категорії пільговиків до 1 липня 2017 року. У подальшому для громадян, що мають право на пільговий проїзд у маршрутках, планують запровадити адресну монетизацію.
03 Квітня, 2017 р., 11:34
У суботу, 1 квітня, в рамках проведення Дня довкілля працівниками Департаменту екології та природних ресурсів  Львівської облдержадміністрації проведено   акцію з благоустрою та озеленення  території в ур. Колодка та ур.Альтана на Сколівщині. Зокрема, під час акції проведено розчистку від сміття  території біля ур. Альтана, висаджено саджанці ялини в ур.Колодка та  алею дубів в ур.Альтана.
03 Квітня, 2017 р., 10:42
У суботу, 1 квітня, на Верецькому перевалі відбулися заходи, приурочені до 78-річчя проголошення незалежності Карпатської України та розстрілу карпатських січовиків, які її захищали.
31 Березня, 2017 р., 12:57
За ініціативи  райдержадміністрації, районної ради  та  національного природного парку «Сколівські Бескиди» в  рамках Всеукраїнської акції “Майбутнє лісу в твоїх руках”  сьогодні, 31 березня,  впорядковано та озеленено територію в ур. Колодка при в’їзді у м. Сколе.    
31 Березня, 2017 р., 12:54
У четвер, 30 березня, працівники райдержадміністрації   провели акцію з розчищення придорожніх смуг та прилеглої території до автобусних  зупинок  на ділянках автомобільної дороги Київ – Чоп та Сколе – Славсько.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора