Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

07 Червня, 2017 р., 10:00
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області оголошує конкурс інвестиційних проектів. Він триватиме з 1 травня до 1 липня 2017 року.
06 Червня, 2017 р., 16:35
З початку червня Львівська область отримала з державного бюджету медичну та освітню субвенцію в обсягах 61,4 млн гривень та 29,1 млн гривень відповідно.
06 Червня, 2017 р., 16:32
Україна – надзвичайно важливий політичний, економічний і культурний партнер Польщі. Завдяки угоді між Республікою Польща та Україною про добросусідські відносини та співпрацю, що була підписана у Варшаві 18 травня 1992 р., укладено та розвинено чимало позитивних польсько-українських контактів. Університет економіки у Бидгощі упродовж кількох років розвиває контакти з українськими навчальними закладами, адміністративно-територіальними одиницями, а також з культурними осередками. Розвиток співпраці у центрально-східному європейському регіоні можливий не лише шляхом партнерства польсько-українських осередків освіти, культури та адміністративних одиниць, але також через залучення до співпраці партнерів зі Словаччини, Угорщини та Румунії. Організатори конференції прагнуть розширювати коло співпраці, залучаючи тих партнерів з країн Центральної і Східної Європи, хто ставить розвиток цього регіону як пріоритетний, таким чином визначаючи його роль у просторі об’єднаної Європи.
06 Червня, 2017 р., 16:22
        Сьогодні, 06 червня, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич провів нараду за участю начальників структурних підрозділів та відділів, секторів аппарату райдержадміністрації. В ході наради розглянули питання формування структури райдержадміністрації, впорядкування шкільної мережі, про проведення засідання Колегії райдержадміністрації та питання діяльності райдержадміністрації  на поточний тиждень. Відтак, з окремих питань було дано доручення керівникам структурних підрозділів райдержадмінімтрації
06 Червня, 2017 р., 12:12
В сучасному інформаційному суспільстві, пов’язаному з появою нових інформаційних і телекомунікаційних технологій, нових потреб і нових викликів, складно переоцінити важливість Вашої праці. Ваше самовіддане служіння обраній справі винагороджуються вдячністю і повагою українців, адже це Ви формуєте громадську думку, не залишаючись осторонь політичного, економічного, соціального й культурного життя суспільства.
06 Червня, 2017 р., 12:02
2 червня, відбулося засідання комісії із реалізації пілотного проекту щодо залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб. Засідання відбулось за участі представника консорціуму, що допомагає  реалізовувати цей пілотний проект.
06 Червня, 2017 р., 11:00
     В неділю, 5 червня, на г. Ключ, с. Труханів, вшановано пам"ять Січових Стрільців, які полягли тут, захищаючиу Українську землю від російських загарбників.
06 Червня, 2017 р., 09:55
      01 червня, перший заступник голови райдержадміністрації на прохання керівництва Славського  ДЛГП « Галсільліс» провів робочу нараду за участю голови та землевпорядника Славської селищної ради,начальника відділу ДП"Львівський інститут землеустрою", начальника юридичного відділу райдержадміністрації , начальника відділу у Сколівському районі головного управління Держгеокадастру у Львівській області  та представників Славського  ДЛГП « Галсільліс».
02 Червня, 2017 р., 15:41
У рейтингу районів на  Львівщині лідерами є Кам’янка-Бузький, Яворівський, Сколівський райони.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора