Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

12 Червня, 2017 р., 09:38
16-18 червня з нагоди 126-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця відбудеться традиційний фестиваль «Зашків» під гаслом «Джерело духу».
09 Червня, 2017 р., 11:26
Станом на 8 червня поточного року за самовільне випалювання сухої рослинності до адміністративної відповідальності працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області, а також громадськими інспекторами з охорони довкілля притягнута 151 особа. На порушників накладено штрафи на загальну суму понад 25 тис гривень.
09 Червня, 2017 р., 11:09
У п`ятницю, 9 червня 2017 року, відбудеться засідання Асоціації громадських рад Львівщини.
09 Червня, 2017 р., 11:03
Ліцензування роздрібної торгівлі* алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюється за Законом № 481. Згідно з ч. 12 ст. 15 цього Закону роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюється суб’єктами господарювання всіх форм власності, у тому числі виробниками, за наявності у них ліцензії.
09 Червня, 2017 р., 10:28
 07 червня  відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення з суб’єктами господарської діяльності у сфері деревообробки щодо легалізації зайнятості та дотримання трудового законодавства за участю управління соціального захисту населення, Сколівського районного центру зайнятості, Стрийського об’єднаного управління Пенсійного фонду у Львівській області, управління економічної політики райдержадміністрації, Сколівського відділення Стрийської ОДПІ.
08 Червня, 2017 р., 17:55
Міжнародна конференція «Європейська спадщина Львів – Сколе»,  відбулася 7 червня 2017 р. у Львівській обласній державній адміністрації за участю   голови районної ради Миколи Романишина та першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича.
07 Червня, 2017 р., 15:11
У місті Сколе створять спільний польсько-український навчальний заклад – Європейський центр розвитку туризму професійної освіти та рекреації імені Миколи Коперника. Центр здійснюватиме розвивально-дослідницьку і комерційну діяльність та стимулюватиме впровадження інновацій на Львівщині.
07 Червня, 2017 р., 15:07
У вівторок, 06 червня,  перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав  Лепісевич провів  зустріч з активом с.Коростів  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту. Під час зустрічі Ярослав Лепісевич  проаналізував основні показники соціально-економічного розвитку району,  звернув увагу на питання щодо  виплати заробітної плати та соціальних виплат,  реалізації мікропроектів,  створення та легалізації  робочих місць, призову на строкову військову службу та  військову службу за контрактом, заходи боротьби з борщівником Сосновського. Основні питання, які порушували  представники місцевого активу  під час  зустрічі  стосувались децентралізації,   виділення коштів на будівництво школи . Обговорено також питання ремонту дороги, будівництво спортивного майданчика (футбольного поля).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора