Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

19 Червня, 2017 р., 00:02
16 червня голова районної ради М.С.Романишин та перший заступник голови райдержадміністрації Я.М Лепісевич  провели зустріч з керівниками лісозаготівельних та деревообробних підприємств району. Ініціатором даної зустрічі  виступила Громадська організація «Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини».
18 Червня, 2017 р., 23:21
 Завдяки допомозі народного депутата Верховної Ради п.Андрія Лопушанського, талановита молодь , призери обласних предметних олімпіад, побували на екскурсії в м.Києві. Учні: Іванів Тарас , призер олімпіади з географії, (Верхньосиньовидненська ЗОШ І-ІІІ ст.), Федько Василина, призер
16 Червня, 2017 р., 17:09
Сьогодні, 16 червня, на території Львівської області в другій половині дня очікується ускладнення погодних умов.
16 Червня, 2017 р., 17:06
У день Вашого професійного свята хочеться сказати багато теплих та лагідних слів на Вашу адресу. Ви - запорука нашого здоров'я, Ви - наші рятівники та спасителі у самі найтяжчі хвилини нашого життя! Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з'являється віра та надія на одужання і це найголовніше. Від усієї душі бажаємо Вам здоров'я, щастя та безхмарного неба. Нехай усе у Вас буде добре!
16 Червня, 2017 р., 16:49
Напередодні Дня медичного працівника, який в Україні відзначають у третю неділю червня, у Львівській філармонії відбулись святкові заходи.
16 Червня, 2017 р., 16:46
Президент Петро Порошенко подякував медикам, які допомагають загоювати рани та повертатися до повноцінного життя українським військовослужбовцям, що отримали поранення під час антитерористичної операції.
16 Червня, 2017 р., 12:39
Освітян з усіх куточків України запрошують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі-огляді педагогічної майстерності «Освітній Оскар – 2017» від видавництва «Шкільний світ».
16 Червня, 2017 р., 12:38
          16 червня 2017 року  відділом з питань цивільного захисту, транспорту та доріг Сколівської райдержадміністрації та комісією з питань евакуації міста Сколе було проведено показове навчання з  евакуаційними органами. Основним завданням навчання було визначити механізм здійснення організованого вивезення (виведення) населення міста Сколе із зон можливого впливу наслідків надзвичайних ситуацій і розміщення його поза зонами дії вражаючих факторів джерел надзвичайних ситуацій у  разі виникнення   безпосередньої загрози життю та заподіяння школи здоров’ю населення, а також евакуації матеріальних та культурних цінностей, якщо виникає загроза їх пошкодження або знищення.
16 Червня, 2017 р., 10:58
        Запрошуємо краян та гостей району взяти участь в урочистостях, присвячених відкриттю обласного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») , які відбудуться 19 червня об 16.00 год  в м.Сколе, площа Майдан Незалежності.
15 Червня, 2017 р., 17:59
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Донеччину відвідав 66 військовий мобільний госпіталь та подякував медикам, які надають допомогу пораненим та  рятують чимало українських захисників, а також привітав їх за професійним святом - Днем медика.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора