Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

20 Червня, 2017 р., 11:00
Упродовж двох днів, 23-24 червня, за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та відділення НОК України у Львівській області в смт Добротвір Кам'янка-Бузького району триватимуть обласні спортивно-масові заходи «Олімпійський день-2017».
20 Червня, 2017 р., 10:58
У межах календаря мандрівок Львівщиною у суботу, 24 червня, відбудеться одноденна подорож до Жовкви та сходження на гору Гарай. Учасників заходу весь час супроводжуватимуть професійні гіди-провідники та Гірська оперативно-рятувальна служба.
19 Червня, 2017 р., 22:51
Шановні краяни! В нашій області існує тенденція зростання травматизму серед населення, в тому числі і дітей від ураження електричним струмом. Гинуть і отримують електричні травми і дорослі і діти. Електротравми отримують як в побуті, так і на лініях електропередавання напругою 0,4-110 кВ і на підстанціях. За відсутності інформації про нещасні випадки у побуті, ми зупинимось лише на електричних травмах на обладнанні електричних ліній і електропідстанцій. Основними характерними причинами при яких гинуть мешканці Львівщини є: крадіжки кольорового металу, як на повітряних лініях електропередавання, так і на електропідстанціях; самовільне проникнення в електроустановки; доторкання до обірваних проводів.
19 Червня, 2017 р., 18:58
З початку року на Львівщині провели заходи зі знищення борщівника Сосновського на площі 468,493 га. Найбільші осередки бур`яна зафіксовано у Турківському (219 га) та Старосамбірському (116 га) районах. Роботу із запобігання поширенню шкідника провели в межах Бродівського, Буського, Городоцького та Пустомитівського районів.
19 Червня, 2017 р., 18:31
Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага презентації – можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з умовами праці, актуальними вакансіями, більш детально з’ясувати умови та особливості праці.
19 Червня, 2017 р., 18:26
Не можуть бути платниками єдиного податку першої-третьої груп, зокрема, платники податків, які на день подання заяви про реєстрацію платником єдиного податку мають податковий борг, крім безнадійного податкового боргу, що виник внаслідок дії обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин).
19 Червня, 2017 р., 18:21
У Сколівському РЦЗ  систематично проводиться інформаційний семінар на тему «Легальна зайнятість». Семінар проводиться з метою підвищення обізнаності населення про всі негативні наслідки неофіційного працевлаштування, адже цифри неофіційних працівників є досить високими. Учасники заходу дізналися про види шахрайства при працевлаштуванні. Неофіційний найманий працівник власноруч позбавляє себе права на зарахування періоду роботи до страхового стажу, згідно з яким обчислюються пенсія, матеріальної допомоги у разі настання безробіття, а також компенсації тимчасової непрацездатності. Всі учасники заходу дізналися про особливості укладання трудового договору, цивільно-правової угоди, контракту та головні їх атрибути, переваги та недоліки.
19 Червня, 2017 р., 18:09
   З метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення 21 червня в період з 14:50 до 15:00 департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту. Відтак, увімкнуть електросирени.
19 Червня, 2017 р., 00:17
Заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець, заступник голови районної ради Юрій Допілко та депутат районної ради Андрій Семен 16 червня провели засідання оргкомітету з питань проведення заходів щодо вшанування пам'яті Героя Небесної Сотні, Олега Ушневича.В  ході засідання обговорили  організаційні питання  щодо  відкриття та освячення  пам'ятника Олегові , проведення вечора  пам'яті  (сценарій та технічне забезпечення заходу). Були надані окремі доручення керівникам  структурних підрозділів райдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора