Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 26-ї річниці незалежності України

Дата: 23.08.2017 17:08
Кількість переглядів: 1467

Сьогодні   в місті Сколе відбулись  урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора  та 26-ій  річниці незалежності України. З нагоди Дня Державного Прапора  України на  майдані Незалежності відбулось урочисте внесення, освячення та підняття Державного прапора України. Вихованці місцевого Пласту, під  музичний супровід «Козацького маршу»,  урочисто внесли Державний стяг  на центральну площу міста. 

 

 

Відтак настоятелі церков міста о. Віктор Коцеміра, о.Володимир Борис та о.Михайло Ульмер здійснили  священний  обряд освячення  знамена.

 Почесну місію  підняття Державного Прапора виконали  військовослужбовці: Іван Калиневич,  Володимир Щуревич, Ірина Адамовська та Тетяна Дяків.

 

 

Вітаючи  краян з великими державними  святами, перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич зазначив: «Сьогодні, напередодні Дня Незалежності, ми вшановуємо  один з трьох символів нашої держави – Державний Прапор України. Під рідним знаменом  український  народ утвердив віковічну  мрію  про незалежність,  свободу і відродження  Української держави. А сьогодні, синьо-жовтий стяг  знову об’єднує  під своїми полотнищами захисників та оборонців рідної землі, які   відстоюють  соборність та територіальну цілісність  неньки-України на  її східних теренах. Драматичні події, які переживає Україна,  вкотре підтвердили одвічну істину – народ сильний у час єднання. Тому перед реальною загрозою, яка знову гнітить українську землю, маємо ще більше згуртуватися й убезпечити свій історичний вибір, захистити наше право вільно жити на своїй Богом даній землі!».

Від імені  Сколівської райдержадміністрації  та Сколівської районної ради  щиросердечно  вітаю Вас  з Днем Державного Прапора та  26-ю річницею Незалежності України. Нехай синьо-жовтий  стяг і надалі вселяє в серця кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради  свого краю, заради  майбутнього наших дітей,  нашої неньки-України. Щиро бажаю, щоб мир і спокій  на нашій землі настав якомога  швидше, щоб українські воїни повернулися в свої  родини  живими і неушкодженими. Зичу Вашим сім’ям,  родинам  міцного здоров’я і добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і завтрашньому дні, достатку і нових звершень! Любіть Україну! Пишайтесь її символами! Шануйте  наших Героїв!  Вивчайте історію! Будьте гордими, що Ви українці!»

Патріотичні музичні композиції велично лунали у виконанні народного ансамблю пісні і танцю «Бойківщина» районного народного дому «Бескид».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора