Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

20 лютого поминальними заходами на Сколівщині вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2018 14:46
Кількість переглядів: 772

Небесна сотня -  це наш біль і наша  гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Вони загинули, щоб гасло: «Бог і Україна»  стало виміром  нашого життя. Хай палають свічки пам’яті загиблим Героям у наших серцях, а слова  вічної скорботи, душевного болю і жалю назавжди  залишаться у нашій  свідомості, адже сьогодні    минає  чотири   роки   з часу, як   смертоносна  куля обірвала  життя   нашого земляка, Героя Небесної Сотні  Олега Ушневича.

Щоб  віддати шану всім Героям Небесної Сотні,  сколівчани зібрались  на центральній  площі міста  та пройшли пам’ятною ходою  до могили Героя України Олега Ушневича.

 

 

 

 

Очільники району, міста, представники установ, організацій,  громадськість та учнівська молодь міста, вклонились Герою України, поклавши, під тужливий супровід реквієму «Пливе кача по Тисині…», квіти  та лампадки до  його могили. 

Поминальну панахиду за  Героями Небесної Сотні  та всіма захисниками України, які віддали  своє життя за гідність, волю, свободу, і незалежність Батьківщини, відслужили настоятелі храмів м. Сколе о.Володимир Борис, о.Юрій Хамуляк та  о.Володимир Мисів.

У виконанні   чоловічого квартету  районного   народному дому  «Бескид» зворушливо  злинула   пісенна композиція «Спи, товаришу  мій».

 «Тепер нам тільки під силу – мовчки віддати честь  Патріотам, що склали   найцінніше -  власне життя, -  за Україну, за свій рідний край. І зробити все можливе, щоб пам'ять про Героїв жила вічно».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора