Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ТУРБОТА ПРО ЛІТНІХ

Дата: 05.12.2018 09:52
Кількість переглядів: 522

Фото без описуГО Імпульс стартувала з новим проектом, основна ідея якого – допомогти жертвам націонал-соціалізму та іншим людям літнього віку, що проживають на Сколівщині, подолати свою ізольованість, інтегруватись в життя місцевих громад, а відтак, підвищити якість життя шляхом отримання доступних соціальних послуг за місцем проживання і створення простору і можливостей для міжпоколінного діалогу та обміну досвідом. 
Проект буде впроваджений на Сколівщині за сприяння і фінансової підтримки Всеукраїнська благодійна організація "Турбота про літніх в Україні". Місце зустрічі: Діалог. TreffpunktDialog.
Наш проект про літніх людей:
- які пережили чимало болю і втрат і при цьому зберегти гідність, віру, любов, яку вони пронесли через все своє життя;
- які готові передати у спадок все найцінніше, що накопичили.
Проект спрямований також на молодь і близьке оточення літніх людей, які готові переймати життєвий досвід і включитись у волонтерську діяльність задля допомоги у вирішенні їх соціальних, юридичних, психологічних проблем.

В листопаді місяці команда проекту провела робочі зустрічі з місцевою владою і партнерськими організаціями: Сколівським територіальним центром і Бюро правової допомоги, на яких намітились основні напрямки співпраці і взаємодії. Радує той факт, що Сколівська райдержадміністрація Львівської області висловила всебічну підтримку цьому важливому соціальному проекту. 
Приємно усвідомлювати, що в рамках проекту люди, які заслуговують на гідну старість, отримають, хоч невелику, її частинку. Бо ж турбота про благополуччя літніх людей, задоволення їхніх потреб, оточення увагою і турботою – обов’язок кожного з нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора